Vodene prskalice za dvorište

Prava letnja oaza u Vašem domu!

1990 rsd 1290 rsd

Sniženo - 35%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Osvežite se tokom leta

Svi volimo leto, ali vrućine zaista mogu biti nesnosne! Ipak, mi smo pronašli najbolje moguće rešenje za Vas u vidu prskalica koje će učiniti da se osvežite čak i kada je napolju vrelo! 

Obezbedite navodnjavanje travnjaka

Prskalice, pored toga što će Vas osvežiti, zalivaće sve vreme Vaš travnjak uz mnogo manju potrošnju vode nego kada to radite crevom! Biljke će biti hidrirane sve vreme tokom leta!

Lako se postavlja

Potrebno je samo da povežete mlaznice sa crevom i pronađete izvor vode!  Trebaće Vam samo nekoliko minuta da od užarenog dvorišta napravite pravu malu oazu!

Postavite ih bilo gde

 Pustite mašti na volju i postavite prskalice kako god želite! Idealne su za travnjake, balkone, letnjikovce, plastenike...Gde god da ih postavite, osveženje je zagarantovano!

Značajno ćete ohladiti temperaturu dvorišta

S obzirom da prskalice rade na principu vodene magle, uticaće da opadne temperatura u dvorištu za 10-15 stepeni C, a to je i više nego značajno!

Provedite čitav dan napolju

Kada je vruće svi se hladimo u domu ispod klime, ali zašto biste propustili priliku da izađete u dvorište i uživate u svežini, čak i kad je jaka vrućina – Vaše dvorište će biti izolovano!

Učinite svoj vrt bajkovitim

Prskalice su jako zanimljive i korisne, da ne spominjemo da će ih deca najviše voleti! Napavite pravu letnju avanturu i uživajte u svežini.

Uštedite ogromnu količinu vode

Jedna mlaznica troši 2l vode po satu što je drastično manje nego kada navodnjavate Vaše biljke travnjakom! Budite odgovorni prema svojoj okolini i uštedite vodu!

Pogodno i za lokale

Bašte kafića plaču za ovakvim poizvodima! Ukoliko posedujete lokal, učinite ga što prijatnijim i olakšajte Vašim mušterijama da što više uživaju u letu!

Vodene prskalice za dvorište

Uživajte ovog leta u prijatnom i svežem ambijentu, a takav ambijent može biti i Vaš vrt! Potrebno je samo da postavite prskalice, povežete sa izvorom vode i uživate u neviđenoj svežini čak i tokom najvrelijeg doba dana! Prskalice su pravi spas i za biljke u Vašem dvorištu, a deca će ih prosto obožavati! Nećete više morati da provodite dan u kući ispod klime, kada možete da se osvežite i u svom vrtu!

(4.7/5)
1290 rsd 1990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Brza dostava
Plaćanje pouzećem
Mogućnost povrata novca

Tehničke specifikacije

Sadržaj paketa:

10x mlaznica, 10m creva i konektor za česmu

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama