Vodena prostirka za bebe

Neka deca istražuju svet oko sebe od najranijih dana!

2490 rsd 1490 rsd

Sniženo - 40%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Interesantan dizajn

Prostirka je u vidu dušeka na naduvavanje koji se puni vodom! Unutar dušeka nalaze se igračkice koje plutaju po vodi i golicaju dečiju maštu!

Veoma edukativno

Kada postavite bebu na prostirku, nju će interesovati kako se to igračkice pomeraju kada ih dodirne. Na taj način ona razvija koordinaciju ruku i očiju, što je i više nego neophodna edukacija za taj uzrast!

Razvija mišiće

 Postavite bebu potrbuške na mekanu prostirku i ona će pokretima ruku i nogu aktivirati mišiće u toj regiji. Pored toga, razvijaju se mišići vrata i leđa, što automatski znači da je beba odradila sve potrebne vežbice za pravilan razvoj mišića!

Drži glavu u pravilnom položaju

Jako je bitno da dete što češće bude okrenuto potrbuške kako bi se oblik glave pravilno razvijao. Ova prostirka je predviđena da Vam olakša i taj deo brige o detetu i da ga nauči da pravilno drži glavicu dok uživa u bojama prostirke!

Veoma izdržljivo

 Znamo da bebe ponekada mogu biti nestašne, ali koliko god da su nemirne na prostirci, ona se neće pocepati i povrediti Vašu bebu! Veoma je bezbedna, jer je njena nosivost 30 kilograma, što znači da beba nikako ne može biti veliko opterećenje!

Lako naduvavanje

Sa spoljašnje strane prostirke nalazi se ventil koji se brzo i lako naduva, jer nije velika zapremina u pitanju. Nakon toga dolijte vodu i uživajte posmatrajući svoju bebu kako otkriva svet oko sebe!

Neograničena zabava

Prijatne boje okeana i igračke koje predstavljaju podvodni svet u potpunosti će okupirati bebinu pažnju! Zanimaće je kako to igračke plutaju po vodi kada ih dodirne rukicom – kroz zabavu će steći i određen vid edukacije!

Udobno i mekano

Svi smo oduvek u nekom trenutku života želeli da imamo vodeni krevet, jer je neizmerno udoban! Zamislite samo koliko će beba uživati dok provodi vreme na ovoj prostirci!

Ponesite ga svuda sa sobom

 Lako se pakuje, pa možete poneti prostirku svuda sa sobom, bilo da idete u goste, na letovanja ili zimovanja! Postaće Vam obavezan deo opreme za bebu!

Vodena prostirka za bebe

Pružite svojoj bebi pravilan razvoj, edukaciju i neograničenu zabavu uz neverovatnu vodenu prostirku! Samo je naduvajte, ubacite vodu i uživajte posmatrajući svoju bebu kako se zabavlja! Veoma je udobna i izdržljiva, tako da je Vaša beba i više nego bezbedna!

(4.9/5)
1490 rsd 2490 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Nema na stanju

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza dostava
Mogućnost povrata novca

Tehničke specifikacije

Dimenzije:

66 cm x 50 cm

Materijal:

PVC

Uzrast:

Od 6 do 36 meseci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama