Višenamenski puder za obrve

Ozarite pogledom ispod obrva sve oko sebe!

2590 rsd 1640 rsd

Sniženo - 37%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Glamurozan pogled u svakoj prilici

Da li ste svesni koliko samo oblik obrva može da promeni izgled čitavog lika?! Zato je jako bitno negovnanje obrva i korišćenje kvalitetnih proizvoda kako bi obrve izgledale sjajno – a za to Vam je podreban naš višenamenski puder.

Dobijate i komplet šablona

U sklopu paketa dobijate i šablone različitih oblika obrva, tako da svakog dana možete isprobati poneki, a možete izabrati jedan koji Vam se najviše dopada, pa a koristiti svakodnevno.

Praktičan aplikator

Puder je u vidu bočice koja sadrži proizvod i sunđerast aplikator. Potrebno je da prislonite šablon na obrvu i utapkate proizvod aplikatorom. Kada sklonite šablon ostaće Vam savršeno stilizovana obrva.

Utrošite znatno manje vremena

Ne trošite dragoceno vreme na iscrtavanje obrva, jer će Vam uz naš puder trebati samo nekoliko sekundi da izvučete oblik za koji Vam je ranije trebalo znatno više vremena!

Postojanost čak 24h

Idealan proizvod za specijalne prilike! Ukoliko treba da idete na neku proslavu, ovaj produkt Vam je nezaobilazan deo šminkanja, jer će držati obrve glamuroznim sve vreme!

Za višenamensku upotrebu

Produkt je prevashodno namenjen za obrve, ali ga možete koristiti i kao senku za oči. Takođe je odličan ukoliko Vam se kosa na nekim mestima proredila, pa biste to popunili za neku priliku.

Otporan na znoj i vodu

Postojanost ovog proizvoda pojačana je time što je otporan na vodu, ali i znoj. Možete igrati, veseliti se, trčati – obrve neće mrdnuti!

Dermatološki testiran proizvod

Nema štetnih hemikalija i supstanci koje mogu izazvati neželjene reakcije na koži. Produkt je potpuno bezbedan za svakodnevnu upotrebu i odgovara svim tipovima kože.

Za obrve kao iz salona

Zbog čega biste plaćali skupe tretmane u salonima kada možete u kućnim uslovima dobiti savršen oblik obrva i to bez prevelikog truda?! Ne morate biti profesionalni šminker, ni „mirne ruke“ da biste izgledali savršeno svakog dana!

Višenamenski puder za obrve sa šablonima

Začinite svaki svoj autfit nezamenljivim nakitom, a to je ubojit pogled! Da biste to postigli, neophodan Vam je lep i atraktivan izgled obrva – ali nije potrebno da odlazite na tretmane kako biste to postigli – potreban Vam je samo naš višenamenski puder za obrve. U samo nekoliko sekundi dobićete savršen oblik obrva koji će u potpunosti izdefinisati Vaš čitav lik! Ne čekajte ni sekund, zgrabite odmah svoj puder za obrve i sijajte svakog dana!

(4.8/5)
1640 rsd 2590 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Nijanse:

Svetlobraon, prirodnobraon, tamnobraon

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama