Višenamenska pena za detaljno čišćenje

Izbacite sve hemikalije za čišćenje iz svog doma, neće Vam više trebati!

2550 rsd 1590 rsd

Sniženo - 38%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Besprekorno očistite svoj automobil

Čišćenje automobila je malo nzgodno, iziskuje dosta napora. Međutim, uz ovu višenamensku penu moći ćete u rekordnom roku da učinite da se Vaš automobil sija, kao da ste platili čitav tretman u perionici.

Samo nekoliko jednostavnih koraka

Nanesite malo pene, protrljajte i prebrišite – ništa lakše! Samo tri jednostavna koraka Vas dele od savršeno čistog auta. Provozajt svoj „nov“ automobil ponosno kroz grad!

Pogodno za sve delove automobila

Očistete svaku ćošku svog auta! Pena je univerzalna i detaljno će očistiti  sedišta, instrument tablu, zidove auta, vetrobransko staklo, kao i sve ostale delove!

Savršeno za čišćenje nameštaja

Ne, magija ove pene se ne zadržava na automobilu – možete čistiti i nameštaj u kući. Povratite stari sjaj, svežinu i čist miris garnituri u dnevnoj sobi, stolicama, tepisima…

Možete čistiti čak i cipele

Ako želite da detaljno i dubinski očistite svoju obuću, dolazi Vam višenamenska pena u pomoć opet! Ne morate da perete patike i cipele u mašini, može oštetiti obuću.

Instant uočljiva razlika

Čim prebrišete određenu regiju, primetićete veoma uočljivu razliku. Pena prodire u dubinu, uklanja prašinu i ostalu prljavštinu koja se nakupila i štiti površinu od ponovnog napada prljavih čestica.

Bez napora i mukotrpnog ribanja

Nećete morati satima da ribate i trošite tonu energije, a da opet ne dobijete rezultate kakve ste želeli. Ova pena većinu posla odradi sama, Vaše je samo da lepo prebrišete.

Velika ušteda vremena i novca

Ne morate stalno plaćati servis za automobil, dubinska pranja nameštaja i beskorisne hemikalije. Uložite malo, a dobijte mnogo – a to je moguće samo uz našu višenamensku penu za čišćenje.

Bez štetnih materija

Nema hemikalija koje mogu nagristi površinu na koju nanesete penu. Potpuno je bezbedna za korišćenje, ne šteti, ne ostavlja tragove, već samo prijatne mirise i besprekornu čistoću.

Višenamenska pena za detaljno čišćenje

Očistite do detalja razne površine u tren oka i to jednim jedinstvenim proizvodom! Naša specijalna pena za čišćenje je univerzalna, delotvorna, praktična i bezbedna! Poštedeće Vas mukotrpnog ribanja! Vaš auto će zablistati, garnitura u sobi će izgleati kao nova, a tepisi će biti čisti, mirisni i neverovatno mekani. Krajnje je vreme da i Vi nabavite svoju bočicu višenamenske pene za čišćenje.

(4.8/5)
1590 rsd 2550 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Količina:

650ml

Protresite pre upotrebe i prskajte na udaljenosti oko 15cm od površine koju planirate da čistite.

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama