Univerzalan set za čišćenje

Do detalja očistite svaku površinu!

2990 rsd 2290 rsd

Sniženo - 23%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sveobuhvatan set za čišćenje

Ovaj set sadrži čak 26 različitih vrsta četki i jastučića za celokupno čišćenje! Samo prikačite željenu četku za bušilicu i posmatrajte kako površina dobija svoj stari sjaj!

Baš za svaku površinu

Ovaj set je nezamenjiv baš zato što je univerzalan i efikasan! Idealan je i za drvene površine i za pločice, stakla, metal, pa čak i za čišćenje automobila, tepiha ili dvorišta!

Za teže dostupna mesta

Koliko samo tih ćoški ima u kući koje je skoro nemoguće očistiti lepo, pa nam samo bodu oči! Ovaj neverovatan set ima rešenje čak i za takva mesta. Svaka četka je dizajnirana drugačije kako bi set bio pogodan za svaki deo doma.

Za tvrdokornu masnoću

Ništa gore od tvrdokorne masnoće. Potrebni su nam sati da ručno oribamo sve to. Ipak, uz Univerzalan set za čišćenje samo uključite bušilicu, prikačite željeni nastavak i bez imalo truda uklonite svu skorelu masnoću.

Idealno za čišćenje kupatila

Koliko različitih sredstava nam je potrebno da detaljno očistimo kupatilo i opet na kraju nije to to! Sada uz samo par kapi deterdženta i nenadmašnu brzinu rotiranja četki, Vaše kupatilo će blistati kao da je potpuno novo!

Očistite više za manje vremena

Budite praktični i uradite mnogo više posla za manje vremena! Vaša kuća će biti besprekorno čista, a zapravo ćete u sve to utrošiti minimalnu količinu vremena.

Bez imalo napora

Dosta Vam je preznojavanja tokom čišćenja i žuljeva na rukama? Količina umora je ogromna nakon samo nekoliko sati čišćenja! Čuvajte svoje zdravlje i neka ovaj set obavi čitav posao dok Vi samo asistirate!

Uštedite dragoceno vreme i nova

Pored toga što će Vam trebati manje vremena, treba spomenuti i uštedu koju pravite. Zašto biste stalno kupovali raznorazne preparate i hemikalije, sunđere i krpe, kada Vam je ovaj set dugoročno rešenje koje štedi Vaše vreme, energiju i novac!

Praktičan set za svaki dom

Nakon upotrebe sve spakujte u najobičniju kutiju i odlžite! Nema glomaznih metli, mopova, zogera o koje se saplićete, ceo set se uredno odlaže i vreoma lako korsti, te je idealan čak i za male stanove.

Univerzalan set za čišćenje

Pustite da bušilica i mnogobrojni nastavci ovog seta očiste čitav dom umesto Vas! Za minimalnu količinu vremena detaljno očistite svaki ugao kuće. Očistite detaljno svoj automobil, rešetke na roštilju, stolove i stolice u bašti – ma šta god poželite! Čišćenje ne mora da bude naporno, štaviše, uz ovaj set će Vam biti neverovatno zabavno.

(4.7/5)
2290 rsd 2990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

6 različitih četki i jastučića za čišćenje + nastavak za visoke delove

Materijal:

Poliester

Boja:

crno-žuta

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama