Ulje za oporavak noktiju

Imajte uvek zdrave i lepe nokte!

2399 rsd 1390 rsd

Sniženo - 42%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Izuzetna pomoć kod gljivičnih infekcija

Gljivične infekcije mogu biti veoma uporan problem! Da biste se što pre rešili problema i povratili zdrav izgled svojih noktiju, koristite naše specijalno ulje na biljnoj bazi koje oporavlja i štiti!

Ulje hrani nokte

Pojačajte sjaj svojih noktiju, ne dozvolite da požute bespovratno! Jednodnevno korišćenje ulja bogati nokte hranljivim materijama i ublažava nezdrav i neprirodan izgled nokatne ploče.

Pojačava kvalitet nokatne ploče

Imate slabe nokte koji stalno pucaju? Koliko god se trudili da ih pustite, uvek puknu?! Onda je ulje za oporavak noktiju pravo rešenje za Vas, jer jača i štiti Vaše nokte!

Brzo vidljivi rezultati

Gljivične infekcije se mogu povući u rekordnom roku! Ko bi rekao da potpuno možete da preporodite svoje nokte nakon samo mesec dana aktivnog korišćenja ulja?

Jednostavna upotreba

Nema komplikovanih i bolnih koraka! Jednom dnevno nakapite ulje na inficirano mesto i dobro utrljajte. Proces možete ponoviti i na noktima koji nisu inficirani, s obzirom da ulje dubinski hrani nokte.

Odlična prevencija

Ukoliko primetite minimalnu promenu na svojim noktima ili promenu boje, odmah krenite sa sanacijom, pre nego što problem postane mnogo veći. Naše biljno ulje Vam je idealan saveznik u tome!

Bez štetnih sastojaka

Nema hemikalija i štetnih materija koje dodatno mogu inficirati nokte. Ulje je blago, prirodno i ne ostavlja iritacije na koži oko noktiju.

Široka primena

Potpudno podjednako štiti i hrani nokte i na rukama i na nogama! Možete koristiti ulje i kada neate nikakvih problema, samo želite da Vam nokti budu jaki i zdravi!

Osećaćete se lagodnije

Konačno ćete moći da nosite otvorenu obuću bez ikakvih nelagodnosti! Povratite samopouzdanje i osećajte se sjajno u svakoj vrsti obuće!

Ulje za oporavak noktiju

Imate slabe i beživotne nokte? Ne znate kako da se izborite sa upornom gljivičnom infekcijom noktiju? Ne brinite! Imamo savršeno rešenje za Vas i to na prirodnoj bazi bez štetnih materija! Ulje za oporavak noktiju dubinski hrani i štiti slabe nokte! Vraća im prirodan izgled i uklanja žutu boju. Nema peckanja, svraba I iritacija – konačno ćete se osećati bolje u svojoj koži!

(4.8/5)
1390 rsd 2399 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku

Tehničke specifikacije

Količina:

30ml

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama