Točkići za lakše pomeranje predmeta

Brzo i lako premeštanje predmeta u kući!

2390 rsd 1490 rsd

Sniženo - 38%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Lakše funkcionišite u svom domu

Treba da premestite malo težu kutiju ili saksiju, ali ne volite da vučete stvari po podu ili da teglite sami? Samo postavite ove točkiće i sve će ići kao po loju!

Jednostavna aplikacija

Nema šrafljenja i bušenja predmeta! Potrebno je samo da zalepite točkiće na donji deo predmeta i Vaš problem je rešen! Trebaće Vam manje od dva minuta da zamoran predmet pretvorite u lagano sredstvo na točkićima.

Odlična nosivost

Točkići za lakše pomeranje predmeta su veoma izdržljivi iako su malih dimenzija. Mogu podneti nosivost i do 8kg, što predstavlja ogromnu količinu predmeta, pogotovu onih koje stalno vučete s jednog mesta na drugo.

Za razne predmete

Zalepite ih na veliku saksiju, korpu za veš, kutiju sa stvarima, komodu ili bilo šta drugo! Biće Vam od neverovatne pomoći kada želite da brišete podove, pa ne morate više vremena da utrošite na pomeranje predmeta.

Bez oštećenja podova

Kada vučemo stvari po podu vremenom možemo oštetiti i pohabati laminat, parket ili bilo koju drugu vrstu poda. Pritom se proizvodi vrlo neprijatan zvuk! Sačuvajte svoje podove kupovinom ovih jedinstvenih točkića.

Ne ostavljaju tragove

Ukoliko poželite da skinete točkiće s jednog predmeta i prebacite na drugi, slobodno to i uradite! Neće ostati nikakvi tragovi i oštećenja na predmetu!

Bez rđanja

Točkići su napravljeni od nerđajućeg čelika, tako da su veoma otporni i voda im ne može ništa. Neće izgubiti sjaj nakon određenog vremena, već će čak i nakon dugoročnog korišćenja biti kao novi.

Idealni za kutije ispod kreveta

Prostor ispod kreveta nam često služi da odložimo neke kutije, ali ih jedva dohvatimo i izvučemo kada nam zatrebaju. Baš za ovakve situavije su Točkići za lakše pomeranje predmeta idealni!

Pogodno i za decu

Ima raznih predmeta u dečijoj sobi poput korpi sa igračkama koje je teško pomeriti, a deca bi ih stalno vukla s jednog kraja sobe na drugi. Ne dozvolite da se muče više nego što treba, olakšajte im proces!

Točkići za lakše pomeranje predmeta

Učinite Vaš dom praktičnijim i jednostavnijim. Postavite jedinstvene točkiće na željene predmete i pomerajte ih lakše i brže. Brisanje podova će ići kao po loju, a premeštanje nekih saksija, komodica ili kutija više nikada neće biti naporno i dosadno! Samo elegantno odgurajte predmet sa tačke A do tačke B.

(4.8/5)
1490 rsd 2390 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

4 točkića za lakše pomeranje predmeta

Materijal:

ABS plastika i nerđajući čelik

Dimenzije:

4.5cm x 2.8cm x 1.4cm

Težina:

0.2kg

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama

Svi paketi poručeni posle 30.12. biće poslati 10.1. i biće dostavljeni 11.1.