Termo posuda za hranu

Poboljšajte svoju ishranu čak iako ste stalno u pokretu!

2590 rsd 1990 rsd

Sniženo - 45%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Zdrav i topao obrok u svakom trenutku

Naše termo posude su idealne za svaki obrok, bilo da je u pitanju tečna ili čvrsta hrana. Dizajnirane su da održavaju toplotu hrane i čine je ukusnom čak i nakon više sati!

Zaboravite na brzu hranu

Nema razloga više da kupujete peciva, hamburgere ili grickalice koje nikada neće biti adekvatan obrok. Ponesite hranu od kuće u praktičnoj termo posudi i napravite kvalitetnu pauzu za ručak ili užinu.

Uvek svež obrok

Hrana će zadržati toplotu, svežinu i ukus! Nema razloga da podgrevate dodatno – samo otvorite posudu i uživajte u svojoj omiljenoj čorbici, mesu, pvrću ili bilo kojoj vrsti hrane.

Idealan za školarce i studente

Ne dozvolite da se Vaša deca hrane u obližnjem školskom kiosku. Spakujte im nutritivan obrok koji će moći da ponesu bez rizika da im se prospe u torbi. Savršeno je i za student koji su stalno na fakultetu, pa nemaju vremena za zdravu ishranu.

Ponesite je i na posao

Posuda je idealna i za zaposlene ljude koji provode dosta vremena u kancelariji ili na terenu. Konačno će moći svoju pauzu za hranu da iskoriste uz fin, topao i zdrav obrok.

Dovoljno za celu porodicu

Paket sadrži čak tri termo činije koje Vam pružaju bezbroj mogućnosti. Obezbedite svakog člana porodice hranljivim obrokom!

Hermetički zatvorena

Posuda je dizajnirana tako da se čvrsto zatvara, te će njen sadržaj uvek biti na sigurnom. Nema rizika od prosipanja i curenja iz činije, te je idealna za svakodnevne aktivnosti, kao i za putovanja.

Velika ušteda

Ne trošite novac na svakodnevnu kupovinu obroka! Daleko je bolje da pripremite ukusan obrok po Vašoj želji i ponesete ga sa sobom. Ješćete kvalitetnije, zdravije, a nećete trošiti novac.

Praktično odlaganje

Činije su izajnirane tako da prilikom odlaganja mogu praktično da se stave jedna na drugu i da Vam na taj način uštede dosta prostora u kuhinji, torbi ili polici.

Termo posude za hranu

Smučila Vam se brza hrana, ali prosto nemate mogućnost da jedete kvalitetnija na poslu? Termo posude za hranu su idealno rešenje za Vas i ukućane. Spakujte svoju omiljenu hranu i budite sigurni da će tokom celog dana biti topla, sveža i ukusna. Uštedećete veliku količinu novca, a hranićete se daleko bolje. Idealna je i za dečije školske torbe, kao i za studentske pauze na fakultetu. Uhvatite momenat u toku dana i pojedite nešto kvalitetno!

(4.9/5)
1990 rsd 2590 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

3 termo činije za hranu

Materijal:

Nerđajući čelik i PP

Dimenzije:

14cm x 19 cm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama