Stočić za crtanje sa projektorom

3290 rsd 2590 rsd

Sniženo - 21%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Edukativan set za decu

Okupirajte pažnju svog deteta zabavnim, ali i edukativnim igračkama! Na taj način će deca učiti kroz igru i razvijati pravilno svoje kreativne sposobnosti.

Sto koji sadrži projektor

Neka deca razvijaju tehniku crtanja uz pomoć stočića koji ima ugrađen projektor. Projektor ima disk čijim pomeranjem se menjaju razne sličice koje dete može precrtavati preciznim praćenjem linija.

Emituje svetlo

Projektor emituje blago svetlo tokom crtanja. Na taj način se slike mnogo bolje vide, a deca ne naprežu oči i sprečavaju oštećenje vida. Pomeranjem diska na projektoru levo-desno slika se dodatno izoštava!

Proizvodi prijatnu muziku

Nije projektovanje sličica jedino što ovaj stočić nudi – pritiskom na dugme, aktiviraće se muzika koja će dodatno začiniti kreativnu atmosferu. Deca će obožavati ovaj zabavni stočić!

Uči decu osnovama crtanja

Uz ovaj stočić deca će naučiti da povlače pravilne linije, a pored toga naučiće ispravno da boje – neće prelaziti linije, trudiće se da njihov crtež što verodostojnije prikaže sliku s projektora.

Čitav pribor se nalazi u setu

Ovaj fenomenalan stočić podrazumeva i sav potreban pribor za rad. Dobićete boje, sunđerčić za brisanje i blokčić. Ne morate trošiti dodatno novac na pribor, kada ovim setom dobijate sve što

Kvalitetan vid zabave

Umesto da deca provode vreme na računaru, konačno će se zabaviti kvalitetno. Neće ni biti svesni da kroz ovu igru dosta uče o svetu oko sebe i znatno unapređuju svoje veštine!

Savršen poklon

Treba Vam ideja za poklon koji će oduševiti dete? Ovaj fenomenalan stočić je idealno rešenje za Vas! Namenjen je i devojčicama i dečacima, kao i deci različitog uzrasta.

Ne zauzima puno prostora

Ovaj set deluje glomazno, ali zapravo Vam neće zauzeti puno prostora. Savršeno se uklapa čak i u male stanove. Neće Vam nimalo smetati, a biće pravi raj za Vašeg mališana!

Stočić za crtanje sa projektorom

Ispunite san svom detetu kupovinom najzabavnije edukativne igračke! Ovaj fenomenalan stočić sa projektorom podstaći će decu na kreativnost i pravilan razvitak sposobnosti! Stočić sadrži sve što je potrebno za crtanje i bojenje, vodi računa o očuvanju vide deteta, a čak emituje i prijatnu muziku. Nezamenjiv vid edukacije koz zabavu za svakog mališana!

(4.8/5)
2590 rsd 3290 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket obuhvata:

jedan stočić sa projektorom, disk sa sličicama, sunđerčić, bojice i blokčić

Materijal:

ABS plastika

Baterije:

3x AA

Dimenzije:

19cm x 31cm x 34cm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama