Sprej za saniranje pukotina

Najbolji vid izolacije i popunjavanja rupa!

2550 rsd 1690 rsd

Sniženo - 34%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Zaboravite na šupljine i oštećenja od rđe

Potpuno je normalno da predmeti i građevinski materijali vremenom popucaju i oslabe od korozije. Umesto da kupujete novo, mi Vam predstavljamo revolucionarno rešenje u spreju koje će popuniti baš svaku pukotinu!

Brza i jednostavna upotreba

Vaše je samo da lepo očistite površinu i sastružete višak farbe pre nanošenja spreja, sve ostalo će on uraditi umesto Vas! Zakrpićete bilo koju rupu za samo nekoliko minuta!

Pogodan za razne površine

Maltene svaku površinu možete zakrpiti ovom ovom gumom u spreju. Pogodna je za materijale poput metala, aluminijuma, pocinkovanog lima, PVC-a, betona, opeke, asfalta, krovnih materijala, plastike, stakloplastike i još mnogo toga.

Otporan na vremenske nepogode

Kada se sprej sasuši, nema te sile koja će ga smekšati i ukloniti sa površine! Otporan je na vodu, na velike vrućine, kao i na veoma visoke temperature! Budite sigurni da ste dugoročno rešili problem sa pukotinama.

Mogućnost farbanja

Potrebno je oko 24 sata da se sprej lepo sasuši, te ga nakon toga možete komotno prefarbati u bilo koju boju. Na samom kraju će sve delovati neprimetno i profesionalno odrađeno – nije potrebno da budete veliki stručnjak, potreban vam je samo kvalitetan i pogodan alat za rad!

Nema više prokišnjavanja

Ništa gore od prokišnjavanja krovova, jer to može naneti velika oštećenja čitavom objektu! Međutim, to Više nije problem ukoliko imate Sprej za saniranje pukotina. Čak ni najjači pljusak neće probiti ovu fenomenalnu izolaciju!

Zakrpite stare kante

Šuplje kante ili kofe ne moraju biti za bacanja. Popunite šupjine tečnom gumom u spreju i ubrzo ćete moći ponovo da koristite predmet kao da je nov!

Bezbedan za upotrebu

Nema nijednog štetnog sastojka koji na bilo koji način može ugroziti Vas i Vašu okolinu. U sastavu spreja je jedino tečna guma, koja je vrlo bezbedna i lako se suši.

Velika ušteda

Umesto da kupujete novo i plaćate majstore da Vam saniraju oštećenja, odradite to potpuno sami! Trebaće Vam minimalan ulog vremena, novca i napora, a rezultati će biti zapanjujući.

Sprej za saniranje pukotina

Prokišnjava Vam krov? Oluci su zarđali i imaju šupljine? Naprsao Vam je beton? Ne brinite ništa, ne morate trošiti vreme, živce i novac da biste sve lepo sanirali, jer uz jedinstveni Sprej za saniranje pukotina Vaš problem će biti rešen u tren oka! Samo naprskajte sprej na željeno mesto i dobićete savršenu izolaciju! Ne dozvolite da bilo šta u Vašem domu propada od korozije, starosti i fizičkih oštećenja.

(4.7/5)
1690 rsd 2550 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Materijal:

Tečna guma

Boja:

Crna

Količina:

1 bočica spreja sadrži 700ml tečne gume

Koristiti na temperaturi:

između 10 i 32 stepena C.

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama

Svi paketi poručeni posle 30.12. biće poslati 10.1. i biće dostavljeni 11.1.