Solarne novogodišnje jelkice za dvorište

Nikada niste prestari za širenje prazničnog duha! Ove godine možete okititi svoje dvorište kao da se nalazite u nekoj Diznijevoj bajci!

3999 rsd 2650 rsd

Sniženo - 34%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Proširite praznični duh i euforiju u svom okruženju

Ukoliko želite savršenu, originalnu i magičnu dekoraciju za svoj vrt ili balkon, ali da opet bude i ekonomična – na pravom ste mestu!

Rade pomoću solarnih panela

Svaka jelkica ima svoj solarni panel, te se sakuplja sunčevu energiju. Ne trebaju Vam nikakvi kablovi i priključci! Jelkice će se same upaliti kad padne mrak, a preko dana će puniti svoju energiju.

Poseduju dva režima rada

Jelkice mogu da trepere, a mogu i konstantno da sijaju – izbor je na Vama! Oba režima će savršeno obasjavati Vaš vrt i činiti ga bajkovitim svake večeri!

Ne smetaju im vremnske nepogode

Potpuno je bezbedno držati jelkice sve vreme napolju, čak i kad su kiše ili meave. Dizajnirane su tako da budu otporne na vodu i neometano rade u svim uslovima.

Deca će ih prosto obožavati

 Zamislite samo koliko e deca biti srećna kada ugledaju novu dekoraciju za dvorište. Čak će se i deca u Vama probuditi i uživati u praznicima!

Dobijate dve jelkice po ceni jedne

Potrudili smo se da Vam praznike učinimo što lepšim, te smo odlučili da Vam omogućimo čak dve jelke po ceni jedne! Praznici nikada nisu bili ovako dobri!

Štede Vaš račun za struju

Najbolje od svega je što nećete utrošiti nimalo električne energije, a Vaš vrt će sijati poput Las Vegasa! Daleko bolje rešenje od klasičnih sijalica koje iziskuju električno napajanje!

Vaše dvorište će biti najlepše u komšiluku

 Učinite da Vaše dvorište oduzima dah svim slučajnim prolaznicima, a i komšijama! Uz naše jelkice ceo vrt će izgledati magično, svetlucavo i praznično obojeno!

Spremni dočekajte praznike

Zaboravite na dosadnu kupovinu ukrasa i davanje ogromne količine novca na različite vidove dekoracija. Sada ste samo na klik od savršene praznične dekoracije za Vaš vrt!

Solarna novogodišnje jelkice za dvorište

Ulepšajte svoj ambijent za prestojeće praznike! Uvek se osećamo bolje kada je prostor oko nas u duhu praznika i sreće. Solarne novogodišnje jelke su pun pogodak kada je dekoracija u pitanj s obzirom da svetle tokom čitave noći, a ne troše električnu energiju, već koriste solarne panele za napajanje. Ne čekajte ni sekund, već obojte svoj vrt prazničnim bojama!

(4.9/5)
2650 rsd 3999 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

2 jelkice i dva solarna panela

Dužina svetlosne žice:

7m

Visina:

80cm + 9cm zvezda na vrhu

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama