Sistem za samonavodnjavanje biljaka

Potpuno nov način navodnjavanja biljaka sa ogromnim brojem benefita!

1190 rsd

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Za zdrave i hidrirane biljke

Biljke zahtevaju dosta pažnje, pogotovu tokom leta, ali se nekada desi da zbog drugih obaveza zaboravimo da ih zalijemo – ne dozvolite da to utiče na biljke, nabavite jedinstven sistem za samonavodnjavanje!

Brzo i lako podešavanje

Isecite dno plastične flaše, a na otvor ušrafite specijalni šiljak koji pobodete u zemlju. Nakon toga samo dolijte vodu u flašu kroz isečeno dno i odvrnite ventil sa šiljka – i to je sve! Vaše biljke će tako dobiti dovoljnu količinu vode svakodnevno!

Idealno kada otputujete

Idete van grada na nekoliko dana? Samo dolijte vodu u flašu pre nego da pođete i budite bez brige – biljke se neće sasušiti i biće sasvim dovoljno vode. Moći ćete potpuno da se opustite na svakom putovanju!

Podesiva brzina curenja

Pomoću ventila određujete koliko želite brzo da curi voda. Možete podsetit da ide kap po kap, a može sve vreme curiti lagani mlaz. Naravno, izbor zavisi od Vas i potreba Vaših biljaka!

Pogodno za sve vrste plastičnih flaša

Nemojte bacati plastične flaše od sokova, mineralnih voda, itd.! Iskoristite ih s ciljem da pomognete svojim biljkama i sprečite njihovo sušenje! Šiljak se lako ušrafljuje, univerzalan je, te odgovara svim klasičnim otvorima plastičnih flaša!

Automatsko zaustavljanje

U zavisnosti od toga koja je vrsta zemlje i biljke, sistem će se sam zaustaviti ukoliko zemlja bude isuviše vlažna.

Efikasnije od klasičnog zalivanja

Konstantno, a slabije dolivanje vode ima jači uticaj na biljke, nego kada ih odjednom polijete većom količinom vode. Primetićete da će izgledati mnogo zdravo uz pomoć nove metode!

Ekonomično rešenje

Ulog je minimalan, a dobićete velike pogodnosti! Zasvagda ćete rešiti problem sa zalivanjem biljaka. Ne morate više upošljavati komšije da to rade umesto Vas kada niste kod kuće!

Uštedite dragoceno vreme

Umesto da polivate biljke crevom ili kanticom, vi iskoristite vreme tako što ćete uživati u šoljici kafe ili u bilo kojoj drugoj aktivnosti, jer će se sistem za samonavodnjavanje pobrinuti za hidrataciju biljaka!

Sistem za samonavodnjavanje biljaka

Verovali ili ne, konačno možete da ne zalivate svoje biljke, a da one budu zdrave i hidrirane! Tajna je u specijalnom sistemu za samonavodnjavanje koji će se pobrinuti da biljke svakog dana dobiju potrebnu količinu vode, a da vi ni prstom ne mrdnete. Sistem je pravi spas kada želite da otputujete na nekoliko dana ili ste u velikoj gužvi i nemate puno vremena da se posvetite biljkama. Drastično ćete olakšati svoju svakodnevicu!

(4.8/5)
1190 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Brza isporuka
Plaćanje pouzećem
Mogućnost povrata novca

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

10 zalivača

Materijal:

ABS plastika

Dimenzije:

13.5cm x 2.7cm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama