Silikonske navlake za obuću

Počela je kiša napolju? Slobodno obujte svoje bele patike, nećete ih pokvasiti!

rsd

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Suva obuća čak i po kišnom vremenu

Ništa gore od blatnjave obuće tokom vremenskih neprilika! Ipak, naše specijalne silikonske navlake će sprečiti da se Vaš obuća namokri i upropasti Vam dan! Uživajte čak i po kiši!

Nema prljanja omiljene obuće

Nema više zamornog pranja obuće nakon svakog izlaska! Vaša obuća će ostati potpuno čista gde god a pođete. Nosite nalake dok se krećete i čim dođete na željenu lokaciju ih skinite i s ponosom šetajte!

Sprečićete prehlade

 Voda koja prodre u našu obuću može izazvati slabije i jače prehlade, a pored toga, jako je neprijatno hodati nakvašenih nogu. Sprečite ovaj horor specijalnim silikonskim navlakama!

Nema klizanja

Nema rizika od priklizavanja. Donji deo navlaka je napravljen  tako da se ponaša kao đon čizama ili cipela, te je potpuno bezbedno da hodate po kišnim ulicama.

Očuvaćete svoju obuću

Sprečite habanje obuće! Ne dozvolite da se Vaš omiljeni par patika ili cipela uprlja, ogrebe i „ostari“ pre vremena. Neka Vaša obuća uvek bude kao nova novcata!

Ne dozvolite da Vas iznenadi loše vreme

Krenuli ste negde i odjednom je krenula kiša? Samo izvucite navlake iz džepa, navucite ih i nastavite svoj put normalno!

Potpuno vodootporne

 S obzirom da su navlake u celosti silikonske, ne postoji šansa da voda na bilo koji način prodre do obuće. Čak i najjači pljuskovi neće moći da Vam nakvase noge!

Lake za održavanje i čuvanje

Uvek Vam može jedan par stajati u torbi ili autu, te ste uvek spremni za nevreme! Nakon korišćenja ih samo operate vodom i deterdžentom i biće kao nove!

Izuzetnog kvaliteta

Moći ćete da trčite, šutirate, hodate po kamenju! Neće se iscepati, je su predviđene za razne uslove, te je biran samo najkvalitetniji materijal koji će Vas u potpunosti zaštititi.

Silikonske navlake za obuću

Napolju pljušti kiša, a Vaše noge suve, bez ijedne kapi? To nije magija, već specijalne silikonske navlake za obuću. Svakome je neophodan barem jedan par ovakvih navlaka, koje će Vam biti pravi spas tokom kišnih i blatnjavih dana. Neće dozvoliti da se Vaše noge ukvase, da se obuća uprlja i ošteti. Hodanje u njima se ni po čemu ne razlikuje u odnosu na hodanje bez njih, osim što imate ogroman broj pogodnosti!

(4.8/5)
rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Veličine:

S (24-35), M (35-39), L (40-45)

Materijal:

Silikon

U 1 paketu dobijate:

1 par silikonskih nazuvica za obuću

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama