Samolepljiva dihtung traka

Savršena izolacija u nekoliko jednostavnih koraka!

2599 rsd 1390 rsd

Sniženo - 47%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sprečite neprijatno strujanje vazduha

Zaštitite sebe i svoje ukućane od promaje pogotovu tokom hladnih dana! Naša samolepljiva traka će sprečiti strujanje vazduha i učiniti Vaš dom ili kancelariju prijatnim i funkcionalnim.

Zaboravite na insekte

Koliko insekata samo uđe u Vaš dom zbog vrata i prozora koji ne dihtuju dobro! Konstantno ulaze muve, komarci, sitne i krupnije bube i slični insekti koji nisu baš poželjni gosti. Krajnje je vreme da im zapečatite ulaz uz pomoć samolepljive dihtung trake!

Neće više ulaziti voda i prašina

Kišni dani ili velika količina prašine napolju više nisu Vaš problem! Nećete morati svakodnevno da brišete i čistite, jer samolepljiva dihtung taska sprečava prolaz i najsitnijim česticama prašine.

Jednostavno montiranje

Trebaće Vam samo nekoliko sekundi da namestite sve. Odsecite potrebnu količinu trake i zalepite je na problematičnu površinu. Očas posla ste rešili problem, a da niste morali da menjate čitava vrata i prozore.

Kvalitetna i izdržljiva

Traka je izrađena od kvalitetnog silikona, koji se veoma lako adaptira i pruža savršenu izolaciju. Neće se pohabati ili probušiti, a izuzetno je suptilna, te se neće ni primetiti.

Pogodna za različite namene

Postavite traku gde god imate problematično dihtovanje! Idealna je za vrata, prozore, tuš-kabine, itd. Takođe je i savršena izolacija zvuka, pa Vam neće smetati buka napolju.

Za bilo koji materijal

Traka se lako lepi i predviđena je za sve materijale – drvenu, ALU i PVC stolariju. Savršeno naleže na površinu, ne odlepljuje se, osim ako Vi sami ne odlučite da odlepite traku – svakako, neće ostaviti tragove.

Čak 2.5 metra dužine

Traka je poprilično dugačka, tako da Vam može rešiti dosta problematičnih regija u kući, a da je čak i ne potrošite celu. Ovakva rešenja su izuzetno delotvorna, a ekonomična.

Pametno i praktično rešenje

Zašto biste menjali ceo prozor ako ne dihtuje kako treba?! Umesto da potrošite vreme i novac, Vi problem možete rešiti dosta lakše i brže, a da ne gubite na kvalitetu života.

Samolepljiva dihtung traka

Recite zbogom promaji, insektima u svom domu, prejakoj buci koja dolazi od spolja i sličnim problemima. Samo nalepite samolpljivu dihtung traku i uživajte. Utrošićete svega nekoliko sekundi, a rešićete problem koji Vas već neko vreme muči. Naša samolepljiva dihtung traka je od izuzetnog kvaliteta, multifunkcionalna je i veoma isplativ! Učiniće Vaš dom funkcionalnijim, zdravijim I prijatnijim mestom za život.

(4.7/5)
1390 rsd 2599 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Nema na stanju

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Dimenzije:

35mm x 2.5m

Materijal:

Silikon

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama