Sakupljač prašine za bušilicu

2690 rsd 1690 rsd

Sniženo - 37%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Olakšajte rukovanje bušilicom

Majstorski poslovi koji zahtevaju bušenje mogu biti veoma nezahvalni s obzirom da ostavljaju gomilu nereda za sobom. Da biste proces bušenja odradili brže, pedantnije i kvalitetnije, predstavljamo Vam Sakupljač prašine za bušilicu!

Bez gubljenja vremena

Ne morate prektivati nameštaj i uključivati usisivač, pa brisati podove mopom nakon bušenja zida! Samo primenite ovaj jedinstven dodatak bušilici i sva prašina će završiti u njemu! Nema više zamornog i dosadnog nereda!

Pogodan za sve bušilice

Sakupljač prašine odgovara svakoj burgiji od 4 do 10 mm i pogodan je za bušilicu bilo koje marke. Njegova univerzalnost i jednostavnost ga zapravo i čini posebnim i vrlo korisnim produktom za svako domaćinstvo!

Jednostavna upotreba

Potrebno je samo gurnuti burgiju u sakupljač koji je u obliku posudice. Treba Vam svega nekoliko sekundi da sve pripremite, a to će Vas poštedeti svih mana rukovanja bušilicom!

Lako održavanje

Nakon upotrebe samo otvorite Sakupljač prašine i izbacite njegovu sadržinu. Možete ga nakon toga prebrisati suvom krpom ili oprati pod mlazom vode i on će biti kao nov.

Bez udisanja štetnih materija

Nimalo nije zdravo za respiratorni sistem udisanje sve one prašine dok majstorišete. Pored toga što ćete uštedeti vreme i nećete ostavljati nered za sobom, zaštitićete i svoje disajne puteve od infekcija!

Lagan i kompaktan

Sakupljač prašine je malih dimenzija i ne zauzima Vam puno prostora. Možete ga ostaviti u kutiji za alat ili na bilo kom drugom mestu. Nije izrađen od teškog materijala, te ne otežava bušilicu tokom rukovanja.

Za sve majstorske projekte

Bilo da želite da izbušite najobičniju rupu u zidu ili da radite na nekim dosta ozbiljnijim projektima u kući, ovaj neverovatan Sakupljač prašine će Vam biti od velike pomoći. Pogotovu je pogodan za ljude koji se profesionalno bave majstorskim poslovima, jer korišćenje ovakvog produkta oslikava Vašu profesionalnost i pedantnost!

Kvalitetan materijal

Sunđerčići unutar sakupljača ga čine još otpornijim. Tokom rada je hermetički zatvoren i ne postoji šansa da prašina ispadne sama od sebe. Izrađen je od kvalitetnog ABS materijala koji Vam garantuje dugotrajnost i primenjenost ovog specijalnog dodatka.

Sakupljač prašine za bušilicu

Nikad više nećete imati problem sa prašinom dok majstorišete po kući. Jedinstveni Sakupljač prašine će se postarati da nijedna trunčica ne ostane van! Nema više zamornog čišćenja nakon završenog posla kada Vam je najmanje do dodatnog rada, a pogotovu je bitno to što ne udišete štetne materije i ne iritirate svoje respiratorne organe!

(4.9/5)
1690 rsd 2690 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Materijal:

ABS plastika

Boja:

Plava

Dimenzije:

4.4cm x 5cm x 8,8cm

Za burgije:

Od 4mm do 10mm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama