Sakupljač izmeta ljubimaca

Neophodan produkt svim vlasnicima kućnih ljubimaca!

2690 rsd 1990 rsd

Sniženo - 26%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Zaboravite na neprijatne situacije kada šetate ljubimce

Uvek kada šetamo pse po gradu ili parku, često nam se desi neka neprijatna situacija sa izmetom! Sada u jednom potezu i bez ikakvog direktnog kontakta lagano možete rešiti taj problem!

Higijensko sakupljanje izmeta

Ne dozvolite da izmet Vašeg ljubimca ostane na ulici, ali nemojte koristiti ni ruke! Specijalni Sakupljač izmeta će se pobrinuti da umesto Vas pokupi sav nered i spakuje sve u kesicu! Veoma pedantno, brzo i higijenski!

Bez bliskog kontakta

Nemojte se savijati, niti dolaziti u blizak kontakt sa izmetom. Sprečite udisanje neprijatnih mirisa i ostale neprijatnosti! Sve pokupite iz stojećeg položaja i sa sasvim pristojne distance, a trebaće Vam svega nekoliko sekundi da obavite čitav posao.

Jednostavno rukovanje

Pre svega, postavite kesu na donji deo sakupljača. Nakon toga blago povucite dršku i donji deo će se otvoriti i pokupiti nered. Nakon toga samo bacite kesicu u đubre i nastavite dalje – na taj način sprečili ste Vaš kontakt sa izmetom, a čak je i sakupljač preko kese pokupio sve!

Poseduje skladište za kese

Ne brinite. Nećete morati pre svake šetnje da nosite kese u rukama ili torbi. Sakupljač ima ugrađeno skladište sa kesicama, tako da Vam je uvek sve pri ruci!

Sklopiv dizajn

Ponesite sakupljač izmeta bilo gde sa sobom, jer je sklopiv, te se lako pakuje u torbu. Idealan  je i za putovanja, a za rasklapanje Vam treba samo nekoliko sekundi!

Višenamenska upotreba

Iako je namenjen izmetu ljubimaca, ovaj proizvod će se odlično pokazati prilikom sakupljanja lišća, kamenja, đubreta. Izbegnite maksimalno da se savijate i mučite, koji god posao je u pitanju!

Pogodan za sve površine

Potpuno je svejedno na kojoj površini se nalazi nered koji treba pokupiti. Bilo da je beton, trava, lišće, blato – ovaj sakupljač će bez ikakvih problema obaviti svoj posao!

Kvalitetan i izdržljiv

Ergonomski dizajn Vam olakšava rukovanje maksimalno. Materijal je kvalitetan i veoma prijatan za ruku. Nije težak, te Vam neće praviti problem prilikom nošenja, ali je svakako veoma izdržljiv i namenjen za dugoročnu upotrebu!

Sakupljač izmeta ljubimaca

Ne zaboravite da pokupite izmet svog psa na ulici! Budite odgovorni i doprinesite očuvanju životne sredine, a mi Vam predstavljamo produkt koji će Vam proces sakupljanja izmeta maksimalno olakšati! Nema savijanja, udisanja neprijatnih mirisa i direktnog kontakta. Sakupljač će sve rešiti za manje od nekoliko sekundi i higijenski odložiti u kantu za smeće!

(4.7/5)
1990 rsd 2690 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Materijal:

Plastika

Dimenzije:

13.5cm x 12cm x 60cm

Boja:

Plavo-crna

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama