Roler za uklanjanje fleka

Ne dozvolite da ružna fleka uništi Vaš omiljeni komad garderobe!

2540 rsd 1490 rsd

Sniženo - 41%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Zaboravite na uporne fleke na odeći

Imate masnu fleku na svojoj omiljenoj košulji? Par kapi vina Vam je palo na belu majicu? Problem će lagano biti rešen, ali jedino ako pri ruci imate moćan roler za uklanjanje fleka!

Instant rešenje

Potrebno je samo nekoliko sekundi da fleka odmah nestane, što je idealno rešenje ukoliko se uflekate neposredno pre nego da izađete iz kuće. Lagano pređite rolerom preko uflekanog dela – I to je sve!

Pogodno za razne fleke

 Roler je pogodan za fleke od razne vrste hrane, masnoće, pića, šminke, blata – ništa ne može stati na put magičnom roleru. On poput gumice za brisanje uklanja sve ped sobom!

Višenamenska upotreba

Roler je nezaobilazan za fleke na garderobi, ali isto tako besprekorno uklanja fleke na garnituri, tepihu, torbama, obući, itd. Naći će Vam se u svakoj nepredviđenoj situaciji!

Ne šteti tkanini

 Ne ostavlja nikakve tragove na tkanini, niti oštećuje njen kvalitet. Oduševićete se delotvornošću ovog proizvoda, sigurno ćete pomisliti da je u pitanju neka magija!

Ne dozvolite da Vam neka fleka upropasti dan

Baš pred neki bitan događaj ste uflekali odevnu kombinaciju! Ne očajavajte, za nekoliko sekundi će fleka nestati kao da nikada nije ni postojala.

NIje opasno za kožu

Slobodno obucite komad odeće neposedno nakon što nanesete roler. Ne ostavlja iritacije i alergije na koži, tako da slobodno možete koristiti roler i za dečiju odeću.

Velika ušteda

Zašto biste plaćali hemijsko čišćenje i trošili tonu živaca i vremena trudeći se da uklonite fleku?! Sada je sve daleko lakše, ekonomičnije i praktičnije.

Svuda sa Vama

Roler je i Vaš idealan saputnik, jer staje u najobičniju torbu, pa može sa Vama na svako putovanje, ali i na posao, u grad, na večeru! Imajte uvek pri ruci magičan roler!

Roler za uklanjanje fleka

Uporne fleke na odeći oko kojih se satima bezuspešno mučite su konačno daleka prošlost za Vas! Uz naš specijalan roler, uklonićete baš sve fleke i to u samo nekoliko sekundi. Nema nervoze, hemijskog čišćenja ili opraštanja od omiljenog komada garderobe. Fleka će nestati kao da je nikada nije ni bilo! Drastično ćete olakšati svoju svakodnevicu i očuvati svoju garderobu!

(4.7/5)
1490 rsd 2540 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Količina:

50ml

Težina:

70g

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama