Rashladni flasteri za povišenu temperaturu

Povišena temperatura više ne mora biti noćna mora!

2690 rsd 1490 rsd

Sniženo - 45%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Rešite se temperature u tren oka

Primetili ste da Vi ili neko od Vaših ukućana ima povišenu temperaturu? Reagujte brzo, lako i efikasno uz naše rashladne flastere i snizite temperaturu pre nego što se popne na stepen-dva više.

Posebno pogodni za malu decu

Mala deca, a pogotovu bebe jako teško sarađuju kada treba da popiju neki lekić, da se tuširaju ili da ispoštuju bilo koji drugi metod za snižavanje temperature i baš zato su ovi flasteri jako korisni. Odlepite foliju, zalepite ih za čelo – i to je sve!

Princip hlađenja

Flasteri deluju poput hladne obloge, samo dosta praktičnije i efikasnije. Nećete morati da kvasite krpe, cedite, pridržavate…Kada flaster zalepite, on stoji nepomično, a skidanje istog je veoma lako i bezbolno.

Dugotrajno dejstvo

Flaster instant rashlađuje, a sniženu temperaturu tela održava čak 6-8 sati, što je i više nego dovoljno da se organizam primiri, da se popije malo tečnosti, odmori i da se stanje u potpunosti popravi.

Ne mučite svoju decu

Kada deca imaju temperaturu, jako su bezvoljna i svaki pokret je njima pravo mučenje. Mrzeće ih da se svlače i tuširaju, da piju lekove i praškove ili da trpe neke alternativne metode. Rashladni flaster e iziskuje apsolutno nikakvu aktivnost.

Potpuno bezbedni za sve uzraste

Bez toksičnih materija i hemikalija! Bez problema ih mogu koristiti trudnice, dojilje, bebe, stari ljudi.

Pez prethodne pripreme

Flastere ne morate držati u frižideru kako biste postigli efekat hlađenja. Čak i kada su na sobnoj temperaturi, njihov efekat ne slabi, te su pogodni za čuvanje u bilo kojoj fioci.

Pogodni za razna stanja

Flasteri se mogu kombinovati sa nekim već prepisanim lekom od strane lekara, a mogu i individualno ukoliko je bična prehlada. Pogodni su i za ujede insekata, stanja posle primanja vakcine kod dece i sl.

Možete ih poneti svuda sa sobom

Ukoliko ste pošli na neko putovanje, imajte ove flastere uvek pri ruci za nepredviđene situacije, pogotovu ako putujete sa decom. Olakšajte i sebi i svojoj porodici stanja povišene temperature gde god da se nalazite.

Rashladni flasteri za povišenu temperaturu

Povišena temperatura jeste stanje za brzo reagovanje, ali nije uvek za konzumaciju lekova. Ne dozvolite da ona dodatno poraste, sprečite je rashladnim flasterima koji instant deluju principom hlađenja i pružaju izuzetno prijatan osećaj. Deluju i kod dece i kod odraslih, ali su posebno pogodni za malu decu koja teško sarađuju kada treba da popiju lek. Flasterima ćete olakšati čitav proces i deci i sebi.

(4.8/5)
1490 rsd 2690 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

Deset rashladnih flastera za povišenu temperaturu

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama