Prenosna mini – mašina za veš

Čist veš bez ikakvog napora!

3490 rsd 1990 rsd

Sniženo - 43%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Maksimalno olakšano pranje veša

Kratka horor priča: “U kupatilu Vas čeka puna korpa prljavog veša”. Ipak, to više ne mora biti nikakav problem, ako pri ruci imate prenosnu mini-mašinu koja će za tili čas oprati sav veš!

Dubinsko čišćenje

Naša mini-mašina čisti i najupornije fleke sa veša, te je pogodna i za redovno pranje veša, ali i za jako zaprljane komade odeće od različitih fleka poput blata, hrane, pica, itd.

Pametan način rada

Mašina radi na principu ultrazvučnih vibracija. Ne pravi buku, te je savršena za pranje u bilo koje doba dana i noći, a pogotovu je pogodna za stanove sa malom decom, koja se mogu uplašiti od buke klasičnih mašina.

Brže nego ikada pre

Potrebno je samo da u malo veću kofu ili kadicu sipate vodu i deterdžent. Ubacite mini-mašinu i željen veš i uključite. Nema mukotrpnog pranja na ruke i prekomernog trošenja električne energije.

Idealno za putovanja

Kada odemo na putovanje donekle smo prinuđeni da veš peremo na ruke. Sada će svako putovanje biti daleko lakše, jer je mašina praktična za svaki kofer, a pružiće Vam sveže opran veš i na putovanjima.

Savršeno za male stanove

Pravi spas za studenste stanove ili porodice koje žive u malom prostoru. Nećete morati da kupujete klasičnu mašinu za veš koja zauzima ogroman prostor.

Velika ušteda

Ne trošite vreme, živce, prostor, a ni električnu energiju. Naša mini-mašina Vam pruža ogroman broj pogodnosti. Ekonomično, a efikasno rešenje za svako domaćinstvo!

Bez gužvanja

Nećete trošiti vreme ni na peglanje! Nakon pranja samo otresite veš i prostrite. Veš će se lepo osušiti I moći ćete da ga nosite odmah nakon skidanja sa žice za sušenje.

Za sve vrste veša

Operite sve što poželite – bluze, pantalone, čarape, donji veš, krpe i sve ostale tkanine! Nema tog materijala koji nije pogodan za našu mini-mašinu za pranje veša!

Prenosna mini-mašina za veš

Krajnje je vreme da pranje veša postane potpuno lagan posao koji nećete ni osetiti. Uz našu prenosnu-mini mašinu Vašim mukama je došao kraj! Operite veš brzo, lako, detaljno, a opet ekonomično. Uz minimalnu potrpšnju Vaš veš će biti čist, mirisan i neizgužvan. Čak ćete olakšati I pranje veša na raznim putovanjima gde ste morali da perte veš na ruke, što je krajnje nepraktično.

(4.9/5)
1990 rsd 3490 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Dimenzije:

9cm x 4cm

Punjenje:

Puni se putem USB kablića, nakon čega je spremna za pranje veša.

Paket sadrži:

Jednu prenosnu mini-mašinu za veš i USB kablić za punjenje

Pogodna za 3kg veša odjednom

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama