Praktični ispirač raznog posuđa

Pranje „nezgodnog“ posuđa je sada daleko lakše!

3490 rsd 2090 rsd

Sniženo - 40%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Neka Vaše posuđe sija

Da li je i Vama muka kada vidite tonu prljavih čaša, flaša i sličnog posuđa koje nije lako oribati iznutra? Budite bez brige, jer taj zamoran posao sada može uraditi umesto Vas naš praktični ispirač čaša.

Isperite čak i čaše/flaše uskog grla

Duguljaste, tanke čaše su mačiji kašalj za naš ispirač. Dok biste se Vi mučili da sunđerom doprete do dna, oribate, a da se ne povredite i ne polomite čašu, naš ispirač je za to vreme detaljno očistio čitav st pljavog posuđa.

Brzo i lako montiranje

Ispirač se postavlja brzo, neće Vam trebati ničija pomoć. Ušrafite glavni deo sa mlaznicom pored sudopere i sprovedite crevo do izvora vode – i to je sve, Vaši problemi su zvanično rešeni.

Jedinstven princip rada

Nema nikakvih dugmića, prekidača, paljenja/gašenja. Samo postavite sud na mlaznicu, utisnite i voda će početi jakim mlazom da ispira. Kada završite, samo sklonite sud sa mlaznice i odložite da se suši. Posao je gotov u nekoliko sekundi.

Bez ikakvog nereda

Sva voda koja se iskoristi za ispiranje se usmerava da teče u sudoperu, a potom u slivnik. Mlaz za ispiranje je izuzetno jak, može ukloniti i tvrdokorne fleke, ali potpuno pedantno otiče u slivnik.

Pogodno za skoro sve vrste posuđa

Ovo je spas za duguljaste čaše, glomazne bokale, flaše uskog grla i slične posude, ali će Vam odlično služiti i za ispiranje šoljica kafe, činijica, džezva, i još mnogo drugog posuđa.

Štedi dragoceno vreme

Ne umarajte svoje ruke i ne trošite isuviše vremena na pranje posuđa. Uz praktični isprač, čaše i flaše će blistati, a utrošićete trostruko manje vremena nego ranije.

Za kućnu i profesionalnu upotrebu

Savršen dodatak svakoj kuhinji, ali nezaobilazan deo svakog kafića ili restorana. Jako je bitno da čaše i šolje u kafićima i restoranima budu dobro oprane i da sijaju!

Ne zauzima puno prostora

Postavite ispirač tik uz sudoperu. Neće Vam smetati, zauzimati prostor, nije bučan i ne troši električnu energiju, što je velika prednost u odnosu na mašine za sudove.

Praktični ispirač raznog posuđa

Zaboravite na zamorno pranje sudova, pogotovu čaša koje su jako uske i ne možete ih lepo očistiti iznutra. Idealno rešenje je naš praktični ispirač posuđa jer pod jakim pritiskom uklanja čak i ostatke koji su zalpljeni za čašu. Nema nikakvih prekidača, kontakta sa strujom i potrošnje, štaviše, uštedećete i vodu, i vreme, a i živce.

(4.7/5)
2090 rsd 3490 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket obuhvata:

Crni plastični poklopac + baza + montažni nosač

Materijal:

Plastika

Dimenzije:

Crni plastični poklopac: 14.5cm x 1.3cm; crevo: 9cm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama