Pametni bežični usisivač

Čista kuća u samo nekoliko minuta!

4990 rsd 3290 rsd

Sniženo - 34%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Kućni poslovi nikada nisu bili lakši

Verujemo da niko od nas ne voli zamorno usisavanje i bučne, teške usisivače. Sada taj posao može biti daleko jednostavniji uz naš bežični usisivač kojim se rukuje lakše nego bilo kojom vrstom usisivača!

Zaboravite na dosadne kablove

Jedan od većih aduta ovog usisviča jeste nepostojanje kablova koji nam najviše smetaju dok usisavamo. Nema više izvlačenja kabla iz utičnice usred usisavanja i saplitanja i slično.

Za sve vrste podova

Očistite perfektno sve prostorije u kući. Usisvač je efikasan i detaljan na svim površinama – laminat, parket, brodski pod, pločice, tepisi. Garantujemo da ćete generalno usisavanje odraditi za trostruko manje vremena nego što je bio slučaj ranije.

Rotirajuća glava usisivača

Glava usisivača može napraviti pun krug, što znači da je idealna za usisavanje oko nekih objekata. Možete detaljno pokupiti sve mrvice i prašinu oko stolova, kreveta, ormana, a da ne pomerate ceo predmet.

Detaljno očistite teško dostupna mesta

Usisivač lagano može da zvuče i u jako tesne prostore i perfektno usisa. Idealan je za čišćenje ispod kreveta, stolova, komoda i sličnih mesta koja su samo malo uzdignuta u odnosu na pod.

Usisajte sve što se nađe na podu

Usisivač nije predviđen samo za mrvice i prašinu – usisaće čak i krupnije komade oput grickalica, orašastih plodova, pa čak i eksera.

Pametan rad na baterije

Nakon upotrebe usisivač se sklapa i ne zauzima više prostora od klasičnog štapa ili metle. Neće Vam zauzeti puno prostora kao što je to slučaj sa klasičnim usisivačima koji su izuzetno nepraktični za male stanove i garsonjere.

Lagan za odlaganje

Nakon upotrebe usisivač se sklapa i ne zauzima više prostora od klasičnog štapa ili metle. Neće Vam zauzeti puno prostora kao što je to slučaj sa klasičnim usisivačima koji su izuzetno nepraktični za male stanove i garsonjere.

Bez kesa za usisivače

Usisivač sadrži prostor u koji odlazi sva prljavština koja se sakupi. Nakon upotrebe samo ispraznite prostor. Izuzetno je pametno osmišljeno ukoliko slučajno usisate neki komad nakita ili drugi predmet koji je bio na podu.

Pametni bežični usisivač

Dosta ste se mučili korišćenjem klasičnih usisivača! Nema više užasne buke, kablova, kesa za usisivače i zauzimanja prostora kada skladištitie usisivač.  Naš pametni bežični usisivač detaljno čisti i usisava sve na šta naiđe. Veoma je lagan za korišćenje jer je težak samo 1kg, ne vučete kablove i nije glomazan. Zamislite samo koliko će Vam biti lakše pogotovu ukoliko živite u manjem stanu.

(4.9/5)
3290 rsd 4990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Težina:

1kg

Baterija:

Zamenljiva, 7,2V Ni-MH

Boja:

Crvena

Četke na glavi imaju 4000 obrtaja u minute

Rotacija glave:

360 stepeni

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama