Ogrlica za dresiranje pasa

Profesionalno podučavanje pasa kod kuće!

4990 rsd 3490 rsd

Sniženo - 30%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Ne morate biti profesionalac da biste dresirali psa

Jako je bitno da se odgovorno odnosimo prema svojim ljubimcima, a dresura je veoma bitan korak. Ipak, uz našu specijalnu ogrlicu, moći ćete to i sami!

Sprečite agresiju kod pasa

Ne dozvolite da Vaš pas razvije negativne navike i bude opasan po okolinu. Uz pomoć ogrlice za dresuru kroz nekoliko treninga naučite svog psa pravilima koja će sigurno upamtiti.

Šok-ogrlica sa više režima

Ogrlica poseduje čak četiri načina rada: Šok, svetlo, i dve vrste vibracije. Režim uspostavljate putem daljinskog upravljača i odmah signalizirate psu na šta sme, a šta nikako ne sme raditi.

Daljinsko upravljanje

 Daljinski upravljač podržava rastojanje od čak 300 metara. Poseduje i ekran, te je izuzetno jednostavan za korišćenje. Poseduje samo nekoliko dugmeta, koja lepo objašnjavaju čemu služe.

Potpuno bezbedna za pse

Ogrlica ni na koji način ne može povrediti psa, budite sigurni da je potpuno bezbedan koji god od 4 režima da koristite. Šok i vibracije su prilagođene psima, pa su jake samo onoliko koliko je dovoljno da pas shvati komandu.

Budite odgovoran vlansik pasa

Ne čekajte da se desi nešto lose kako biste preuzeli inicijativu. Trenirajte svog psa od malena da bude pitom i bezopasan!

Vodootporan prijemnik

 Ogrlica je pogodna za sve vremenske prilike. Pas se može šetati i po kiši I po snegu sa njom, neće se pokvariti. Daljinski bi već trebalo držati na suvom!

Ogrlica je podesiva

Pogodna je za sve veličine i rase pasa s obzirom da je podesiva. Nema stezanja, psu će stajati kao i najobičnija ogrlica, s tim što će sada uz nju ponešto i naučiti.

Ekonomično i efikasno

Zaboravite na plaćanje drsure. Uštedite taj novac, jer sada možete taj posao uraditi sami. Psi su pametne životinje, te Vam neće biti potrebno puno vremena da ih naučite osnovama.

Ogrlica za dresiranje pasa

Neophodan dodatak svakom vlasniku psa! S obzirom da je jako bitno da psi ne razviju negativne navike i agresiju, Vaše učešće je i više nego neizostavno, a naša specjalna ogrlica će Vam pomoći da se dresura obavi što kvalitetnije i profesionalnije. Naglašavamo da je ogrlica potpuno bezbedna za ljubimce, te budite sigurni da ne možete povrediti svog ljubimca, već ga samo učite neophodnim stvarima.

(4.8/5)
3490 rsd 4990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Radi na:

2*1.5V AAA baterije

Daljinski upravljač koristi:

2*6V 4LR44 baterije

Dimenzije:

12.5 x 4.5 x 3cm; 7 x 3.5 x 3.5cm

Boja:

Crna

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama