Multifunkcionalni štitnici za kolena

Ne dozvolite da nepravilan položaj nanese probleme Vašim kolenima!

2590 rsd 1890 rsd

Sniženo - 27%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Olakšajte svaki baštovanski posao

Baštovanstvo smiruje naše živce i jako je zabavno, ali zbog nepraktičnog položaja može naneti velike probleme našim kolenima. Međutim, uz neverovatne štitnike maksimalno ćete sačuvati svoje zglobove!

Izuzetno udobni

Štitnici su punjeni sunđerom i prave zaštitni sloj od čak 5cm, koji maksimalno ublažava oslanjanje na koleno! Čak i višečasovno klečanje će postati lakše i daleko zdravije.

Sprečite povrede i bol

Nema više bolnih modrica, ogrebotina ili nekih ozbiljnijih povreda! Zaboravite na bolne otoke i slabost u nogama! Konačno ćete se osećati sjajno!

Bez problema očistite podove

Treba oribati tepihe, pločice, parket?  Samo stavite Vaše štitnike za kolena i Vaš posao će postati za 80% lakši nego inače! Nećete osećati onaj užasan bol u kolenima!

Univerzalan dizajn

Štitnici odgovaraju većini muškaraca i žena. Lako se podešavaju pooći kaiša, te ih uvek možete prilagoditi svojim potrebama. Budite sigurni da će Vam biti jako udobno i mekano.

Pedantno i praktično rešenje

Zašto biste prljali svoje pantalone kada radite u bašti?! Štitnici za kolena su idealno rešenje za zdravlje kolena, ali i za pedantnost tokom rada!

Lako održavanje

Nakon korišćenja možete ih oprati deterdžentom i vodom i ostaviti da se suše! Sigurno bi Vam više vremena oduzelo da operete fleke sa pantalna nastale baš prilikom oslanjanja na kolena bez štitnika.

Široka namena

Oslonite se na štitnike prilikom svakog posla! Idealni su za baštovanstvo, čišćenje, ali i za majstore poput keramičara, instalatera, itd.

Bez stezanja

Ne brinite, štitnici Vas neće previše stegnuti. Vi sami podešavate kako Vam najviše odgovara, a mi Vam garantujemo da uz pravilno podešavanje nećete imati probleme sa žuljevima, ogrebotinama itd.

Multifunkcionalni štitnici za kolena

Ne dozvolite da Vam kolena trpe veliko opterećenje dok ste u bašti, čistite ili majstorišete! Naši specijalni štitnii punjeni su sunđerom, izuzetno mekani i drastično olakšavaju oslanjanje na koleno. Nema više bolova, modrica, a ni prljanja garderobe. Multifunkcionalni štitnici za kolena su Vaš najbolji asistent u mnogim poslovima!

(4.9/5)
1890 rsd 2590 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket obuhvata:

2 štitnika za kolena

Dimenzije:

21cm x 12cm

Dužina kaiša:

26cm i 10cm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama