Multifunkcionalni filter za slivnike

Za prohodne i čiste slivnike!

1490 rsd 990 rsd

Sniženo - 34%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Zaboravite na izlivanje vode

Preopterećeni slivnici nam često mogu zadati glavobolje, a stalno se dešava da se natolaže razne materije u unutrašnjosti.Krajnje je vreme da zauvek rešite taj problem uz Multifunkcionalan filter za slivnike!

Pametan način rada

Filter je izrađen tako da propušta svu vodu koja prolazi kroz slivnik, ali zadržava sve ostale materije koje dopru do slivnika. Idealno je rešenje za dlake u kupatilu ili ostatke hrane i masnoće u kuhinji.

Neutrališite neprijatne mirise

Ipak može da se kontroliše miris koji se širi iz slivnika i to bez dodavanja hemikalija! Ovaj jedinstven filter će u potpunosti neutralisati neprijatne mirise u slivnicima, te će Vaše prostorije biti mirisne i prijatne.

Rešite se dosadnih buba

Razne vrste buba se skupljaju oko slivnika, pogotovu kada je toplo vreme, pa uglavnom prskamo razne supstance koje nimalo nisu zdrave za okolinu, a i ne rešavaju problem sa bubama u potpunosti. Tako da je još jedan veliki benefit ovog filtera što će trajno oterati bube bez ikakvih štetnih materija.

Jednostavno postavljanje

Filter je izrađen od silikona i plastike, te je vrlo fleksibilan i veoma se lako postavlja. Uklopiće se u bilo koji slivnik bez ikakvih problema. Trebaće Vam samo nekoliko sekundi da zauvek rešite problem sa slivnicima u kući.

Veoma suptilan, a delotvoran

Filter nije upadljiv, maltene ga nećete ni primetiti, a spasiće Vas svih problema i muka koje se javljaju zbog taloženja raznoraznih materija koje zapuše slivnik i prouzrokuju poplave.

Jednostavno održavanje

Potrebno je samo da s vremena na vreme izbacite nataložene materije iz filtera i da ga operete običnom vodom i deterdžentom. Sve materije se lako skidaju sa silikona, te Vam neće trebati puno vremena da ga očistite.

Štedi Vaš novac

Umesto da stalno kupujete praškove i kiseline za slivike, koje nisu dovoljno delotvorne, jednom kupovinom rešite čitav problem. Na taj način štedite dosta novca, a unapređujete kvalitet higijene u svom domaćinstvu.

Dugoročno rešenje

Dovoljno je jednom da kupite ovaj filter i imaćete održavača slivnika dugi niz godina. Prosto ćete zaboraviti kako izgleda kada se slivnici zapuše i koliko to zapravo može biti naporno.

Multifunkcionalni filter za slivnike

Najefikasnije i najekonomičnije rešenje za Vaše slivnike! Zaboravite na začepljenja, poplave, neprijatne mirise i bube, jer Multifunkcionalni filter vrlo suptilno rešava sve te probleme. Neće Vam više biti potrebni razni praškovi i hemikalije za slivnike, već će oni biti čisti i prohodni na prirodan i najzdraviji način.

(4.9/5)
990 rsd 1490 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Materijal:

Plastika, silikon

Boja:

Bela, crna

Dimenzije:

Dužina – 6.5cm

Širina donjeg dela:

3.6cm

Širina gornjeg dela:

5.5cm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama