Medicinski flasteri za urasle nokte

Imajte zdrave i lepe nokte!

2590 rsd 1390 rsd

Sniženo - 46%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Nema više urastanja

Urastanje noktiju može biti jako bolan i dugotrajan proces, ali mi imamo rešenje koje će Vas osloboditi ovog problema – a Vaš posao je samo da zalepite medicinski flaster na nokat i uživate!

Zaboravite na užasne bolove

 Neudobna obuća i loš položaj prstiju mogu da izazovu jake bolove i komplikacije. Ne dozvolite da Vam to narušava svakodnevicu, rešite se bolova prilikom urastanja zauvek!

Jedinstven princip rada

Kada zalepite flaster, on će usmeriti nokat da raste u pravom smeru, da se ne krivi i ne urasta u kožu – a to nećete ni osetiti! Nema nikakvog bola, peckanja, svraba i ostalih pojava.

Bez hirurških zahvata

Zaboravite na operacije i dosadne, skupe tretmane. Sprečite urastanje noktiju na zdrav, brz, a vrlo jednostavan i pristupačan način – i to bez ičije pomoći. Potrebni su Vam samo medicinski flasteri!

Na prirodnoj bazi

Ne brinite, flasteri ne ostavljaju alergije i tragove na koži. Potpuno su bezbedni i dermatološki ispitani. Njihov sastav je na bazi prirodnih sastojaka, što ih čini potpuno bezbednim za upotrebu!

Za lepa i zdrava stopala

U paktu dobijate čak 50 flastera, a za potpuni oporavak potrebno je redovno korišćenje 20-30 flastera – što znači da ćete u rekordnom roku imati zdrave nokte.

Veoma suptilni

Flasteri su u boji kože, bez ikakvih detalja, te su neprimetni. Slobodno možete nositi i otvorenu obuću. Pored toga što su vizuelno neprimetni, nećete ostiti ni da ih nosite, jer su izuzetno udobni.

Pogodno za bilo koju obuću

Šta god da obujete, medicinski flasteri za urasle nokte će se prilagoditi! Krajnje je vreme da povratite samopouzdanje i prošetate u svojim omiljenim sandalama ili cipelama, koje su ranije bile jako neudobne.

Dugročno rešenje

Kada jednom usmerite nokat da raste pravo, više nećete imati problem sa urastanjem. Konačno ćete moći da se opustite i koračati sigurnim koracima bez ikakvih bolova, žuljanja i nelagode.

Medicinski flasteri za urasle nokte

Konačno jedno delotvorno, a jednostavno rešenje za užasan problem uraslih noktiju. Ne brinite, proces izlečenja može biti lakši nego što ste ikada mogli da zamislite. Potrebni su Vam samo dermatološki ispitani flasteri za ursle nokte na prirodnoj bazi i malo dobre volje. Samo redovno lepite flastere na problematičan nokat i ispravićete njegov rast u rekordnom roku i to bez ikakvih zahvata i skupih tretmana!

(4.9/5)
1390 rsd 2590 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

50 medicinskih flastera za urasle nokte

Dimenzije:

13mm x 0.8mm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama