Mašina za tornado čips

Unesite malo mašte u svoju kuhinju!

3990 rsd 1990 rsd

Sniženo - 50%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Interesantni spiralni krompirići

Krompir možemo spremiti na mnogo načina, ali ovaj tornado specijalitet je nešto što će Vas oduševiti! Nećete verovati koliko je zapravo lako doći do savršeno oblikovanog spiralnog krompira.

Jednostavna upotreba

Samo probodite krompir štapićem, zašrafite deo za sečenje i pomeranjem ručke dovešćete krompir u kontakt sa sečivom. Koristićete samo jednu ruku tokom procesa, a rezultat će biti očaravajuć!

Vakuumsko postolje

Pobrinuli smo se da ne dođe do proklizavanja i eventualnih povreda, jer mašina za tornado čips poseduje vakuumsko postolje, te se savršeno pričvrsti za bilo koju površinu – gde god je postavite, stajaće nepomično tokom čitavog procesa!

Za razno voće i povrće

Iako je prevashodno namenjena za tornado čips, ova mašina je idealna i za bilo koje drugo voće ili povrće – napravite savršene spirale od tikvica, krastavaca, šargarepa, jabuka i mnogih drugih namirnica.

Idealna dekoracija za proslave

Zamislite samo koliko će se Vaši gosti oduševiti kada na trpezi ugledaju profesionalnu dekoraciju! Učinite bilo koju proslavu interesantnom i bogatom – svakog će zanimati u čemu je Vaša tajna!

Za kućnu i profesionalnu upotrebu

Biće Vam neophodan asistent u kuhinji kod kuće, ali je isto tako Veoma bitan detalj i u profesionalnim kuhinjama u restoranima ili hotelima. Znatno će Vam pomoći da svaka porcija izgleda primamljivo!

Lako održavanje

Mašina se lako sklapa i rasklapa, pa je i njeno čišćenje vrlo jednostavno! Kada je rasklopite, više nema teško dostupnih mesta, sve se lako i brzo čisti, a nerđajući čelik sprečava da se pojavi korozija!

Deca će ga obožavati

Mališani obožavaju tornado čips, a možete im bilo koju zdravu namirnicu servirati u spiralnom obliku, poješće je sa slašću! Garantujemo da ćete im izmamiti osmeh na lice i otvoriti apetit.

Brz proces

Nema umaranja, nervoze i nereda! Čitav proces je gotov za svega nekoliko minuta, a izgledaće kao da ste potrošili sate i sate da sve izgleda tako savršeno i profesionalno!

Mašina za tornado čips

Podignite pripremu obroka na viši nivo! Mašina za tornado čips će učiniti da vi postignete profesionalne rezultate u kuhinji, da Vaši mališani uživaju u zdravim obrocima, a gosti da se oduševe Vašim umećem! Ceo proces je tako brz, jednostavan i veoma bezbedan.

(4.8/5)
1990 rsd 3990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Materijal:

Nerđajući čelik

Boja:

Crvena

Težina:

450g

Dimenzije:

19cm x 14cm

Prečnik vakuum postolja:

10.5cm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama