Magnetni steznik za zglob

Pravi tretman za Vaše ruke!

2290 rsd 1399 rsd

Sniženo - 39%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Zaboravite na bolove u zglobovima

Bolovi u zglobovima šake mogu da budu jako neprijatni, te da Vam ograniče mobilnost! Uz naš magnetni steznik za zglob konačno ćete moći da zaboravite na takve situacije, jer će bolovi nestati.

Terapija magnetima

Steznik ima ugrađene magnete tamo gde se nalaze akupunkturne tačke. Dok nosite steznik blago natiskajte magnete – dobićete jako prijatnu masažu i bolju cirkulaciju krvi.

Vodootporan i praktičan

Možete slobodno uskočiti u bazen sa ovim steznikom na ruci, nećete ga oštetiti. Dizajniran je tako da Vas ne ometa u svakodnevnim aktivnostima, pa čak ni u pranju sudova, tuširanju, čišćenju…

Multifunkcionalna namena

Naš steznik je idealno rešenje mnogih problema – maksimalno ublažava bolove izazvane raznim stanjima poput: reumatskog artiritisa, hroničnih bolova, uganuća, preloma, itd.

Bez stezanja i žuljanja

Nećete ni osetiti da nosite ovaj steznik, jer je toliko lagan i prijatan. Nema nelagodnosti, žuljanja, svraba i ostalih neprijatnih pojava. Izrađen je od netoksičnog materijala, tako da neće ostavljati ni iritacije po koži.

Idealna za svakodnevne aktivnosti

Uživajte u šetnji, treniranju, kuvanju ručka, gledanju filmova i u mnogim drugim aktivnostima! Steznik ni na koji način ne narušava mobilnost zglobova.

Podesiv dizajn

Steznik se lako podešava, tako da odgovara svim uzrastima. Podesite steznik onako kako Vama najviše odgovara – treba da osetite blagu kompresiju koja Vam prija, a ne ograničava kretanje.

Diskretnih boja

Steznik je izrađen u boji kože, kako ne bi bio napadan i skretao mnogo pažnje. Savršeno se uklapa u svakodnevne odevne kombinacije, baš iz razloga jer je neutralan.

Savršen poklon

Budite maštoviti i poklonite dragoj osobi poklon koji će joj sigurno biti od koristi. Čak i da nema velikih problema sa zglobovima, zašto da ne priuštimo sebi malo magnetne terapije i blage masaže.

Magnetni steznik za zglob

Bolovi u zglobovima su mačiji kašalj za naš magnetni steznik za zglob! Nežno prianja na Vašu ruku, vrši blagu kompresiju i masira bolne tačke. Savršeno je udoban, ne žulja i lako se podešava. Moći ćete neometano da radite svakodnevne aktivnosti, čak i one koje podrazumevaju kontakt sa vodom – naš steznik je potpuno vodootporan!

(4.8/5)
1399 rsd 2290 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Materijal:

Silikon

Boja:

Koža

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama