Magnetni držač za noževe

Opremite svoju kuhinju moderno i praktično!

2490 rsd 1570 rsd

Sniženo - 37%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Elegantan vid odlaganja noževa

Dosta je bilo gomilanja noževa u fiokama! Sada konačno sve možete sortirati da bude pregledno i vrlo elegantno organizovano.

Veoma jak magnet

Držač je izrađen od plastike i veoma jakog magneta koji čvrsto drži sve što može biti privučeno magnetom. Slobodno naređajte više noževa ili makaze, držač neće dozvoliti da padnu, već će biti na svom mestu sve dok ih ne uzmete u ruke.

Sve nadohvat ruke

Zašto biste držali u fioci noževe koje najčešće koristite? Bilo bi mnogo praktičnije da Vam budu lakše dostupni dok pripremate hranu u kuhinji. Naređajte noževe koje koristite svakodnevno i na taj način učinite svoju kuhinju praktičnijom.

Lako montiranje

Držač se jednostavno šrafi u zid, a sve šrafove dobijate u sklopu paketa sa držačem. Trebaće Vam samo nekoliko minuta da postavite držač koji će Vam dugoročno olakšati organizaciju noževa!

Široka namena

Zašto koristiti ovako kvalitetan produkt samo u kuhinji? Izuzetno je pogodan i za garažu za odlaganje alata. Na taj način ćete imati mnogo bolju preglednost alata, neće Vam sve biti nabacano u kutiji ili koferu.

Održava kvalitet sečiva

Da li ste znali da ako noževi stoje jedan preko drugog u fioci i u stalnom su dodiru, mogu lako izgubiti kvalitet i oštrinu? Sprečite taj scenario i organizujte ih pametnije uz Magnetni držač noževa

Pogodan i za profesionalne kuhinje

Ovaj jedninstven držač je idealan za kućnu, ali i za profesionalnu upotrebu. Kuhinje u restoranima i hotelima mnogo lakše funkcionišu kada su im sva sečiva nadohvat ruke.

Uklapa se u svaki enterijer

Potrebni su samo adekvatni detalji kako bi Vaša kuhinja bila moderna i napredna. Ovaj Magnetni držač se savršeno uklapa u svaki ambijent dodajući pečat ukusa i elegancije.

Bezbedno i praktično

Dok tražite određeni nož u fioci, stavljate se u rizik od posekotina i sličnih povreda. Magnetni držač za noževe je rešenje koje će Vašu bezbednost podići na viši nivo.

Magnetni držač za noževe

Opremite svoju kuhinju pristupačnim, a vrlo kvalitetnim produktima! Jedinstveni držač za noževe koji radi na principu magneta je izuzetno korisna stvar na više nivoa. Pomaže da Vam svi noževi bdu bolje organizovani i uvek nadohvat ruke; sprečava da noževi izgube kvalitet; Štiti Vas od posekotina i sličnih povreda.

(4.9/5)
1570 rsd 2490 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

Jedan držač, dve tiple, dva šrafa

Materijal:

Plastika i magnet

Dužina:

5X38cm

Boja:

Crna

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama

Svi paketi poručeni posle 30.12. biće poslati 10.1. i biće dostavljeni 11.1.