Magično sredstvo za čišćenje

Ako želite da Vaša kuća blista bez prevelikog truda, bacite sva sredstva za čišćenje koja posedujete, treba Va samo naše magičano INVINCEABLE sredstvo!

2990 rsd 1590 rsd

Sniženo - 47%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Besprekorno očistite od poda do plafona

Sredstvo je univerzalno, možete ga koristiti za čišćenje čitavog doma! Dosta je bilo mešanja različitih sredstava. Sada možete ubiti, ne dve, već hiljadu muva jednim udarcem!

Efikasno uklanjanje mrlja

Samo naprskajte malo magičnog sredstva na željenu površinu i prebrišite krpom! Videćete kako u trenutku nestaje čak i najupornija fleka sa kojom ste se dugo borili!

Uklanja čak i mrlje na vešu

 Pored toga što čisti razne površine, sredstvo je odlično i za fleke na garderobi. Naprskajte malu količinu na fleku i kasnije samo operite u mašini – nestaće mrlje za koje ste mislili da će biti trajne.

Pogodno za sve materijale

Magično sredstvo je podjednako efikasno na svim materijalima. Čisti drvenariju, plastiku, metal, keramiku, tkanine, a i sve ostale materijale. Sva ostala sredstva za čišćenje se mogu baciti u smeće!

Besprekorno čisti i automobile

Ako želite da Vaš auto sija kao da ste a odvezli u servis, budite sigurni da taj efekat možete postići i kod kuće. Invinceable sredstvo za čišćenje je idealno za besprekoran izgled auta!

Za čist i mirisan dom

Ne morate ribati i glancati dom satima. Vaš dom može biti savršeno čist i pedantan uz minimalno truda, potrebno Vam je samo naše sredstvo.

Jednostavna upotreba

 Sredstvo je u vidu praškastih tabletica koje ubacite u vodu i rastvorite. Nakon što se sredstvo rastvori, raspršivačem naprskajte želejnu površinu i prebrišite krpom.

Bez štetnih hemikalija

Sigurno Vam je kuća puna sredstava koja mogu biti jako opasna po okolinu, pa treba biti jako oprezan prilikom rukovanja. Naše sredstvo nema štetnih materija.

Bez ikakvog napora

Postignite znatno jači efekat, uz mnogo manje truda. Deluje Vam nemoguće? Isprobajte naše srestvo i uverićete se i sami!

INVINCEABLE magično sredstvo za čišćenje

Ko bi rekao da samo jednim sredstvom možete učiniti da se čitava kuća blista, pa čak i auto? Brišite prozore, nameštaj, stolove, vrata, keramiku i sve ostale delove u kući! Čišćenje više neće biti zamorna obaveza, postaće pravo uživanje, jer je sa INVINCEABLE sredstvom sve jednostavnije i bolje. Konačno ćete moći da skinete fleke za koje ste mislili da nema spasa!

(4.7/5)
1590 rsd 2990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket obuhvata:

1 x bočica sa raspršivačem; 1 x kesice sa sredstvom za čišćenje u prahu

Sadržaj kesice:

80g, što je dovoljno za pravljenje 4 mešavine (20g po mešavini)

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama