Magično ćebence koje svetli u mraku!

Najbolji prijatelj dece!

2990 rsd 2390 rsd

Sniženo - 26%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Zvezdano nebo u Vašem domu

Ćebe je prošarano nebeskim motivima, tj. zvezdicama, ali ne bilo kakvim – ove zvezdice svetle u mraku! Mališani će biti oduševljeni ovakvim ćebetom!

Tako mekano i udobno

Izrađeno je od mikrovlakana i jako je prijatno za spavanje. Osećaćete se neverovatno ugodno kada se pokrijete ili ogrnete ćebetom koje će Vas ušuškati najslađe.

Solarno napajanje

Potrebno je samo izložiti ćebence sunčevim zracima 15 minuta u toku dana, kako bi dobilo napajanje i sijalo tokom čitave noći blagim i jako prijatnim svetlom. Idealno je ujedno provetriti i napajati ćebence na terasi.

Za svako godišnje doba

Zimi će Vas lepo ugrejati i pružiti Vam toplinu i udobnost. Ne morate ga odložiti nakon zimske sezone, jer se njegovo svojstvo menja u skladu sa okolinom, te će Vam leti biti jako prijatno i sveže za spavanje.

Bez alergena

 Ne sadrži materijale koji mogu iziritirati kožu. Nema grebanja, žuljanja i neprijatnog peckanja kada se pokrijete ćebetom. Njegova mekoća će Vas oduševiti!

Za najslađe snove mališana

Uz ovakvo ćebence koje svetluca, deca će zaboraviti na babaroge, duhove i ostala čudovišta. Spavaće mirno, udobno i sigurno.

Lako za održavanje

Pere se u mašini za veš i ne postoji poseban način tretiranja ćebeta nakon pranja. Izuzetno je kvalitetno, te ne gubi svoju mekoću čak i nakon velikog broja pranja.

Savršen poklon

U susret nam dolaze praznici, savršeno je vreme iznenaditi decu preslatkim poklonom. Takođe, nije Vam ni potreban poseban pomoć da svojim mališanima priuštite slatke dečije snove.

Svaki ambijent čini magičnim

Deca će obožavati svoj novi ambijent. Osećaće se kao da su glavni likovi neke bajke i da se u njihovoj sobi dešava čarolija. eNeka uživaju u svakom momentu detinjstva uz naše preslatko ćebence.

Magično svetleće ćebence

Svako dete voli zanimljive, bajkovite, a opet jednostavne detalje u svojoj sobi. Zamislite samo koliko će se obradovati ćebetu koje svetluca u mraku i pravi predivnu atmosferu tokom noći. Mekano, udobno i izuzetno kvalitetno! Postaće najbolji prijatelj Vašeg deteta i saborac protiv noćnih mora i veštica! Idealan poklon za bilo koju priliku!

(4.7/5)
2590 rsd 3490 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Materijal:

Poliester od mikrovlakana

Veličina:

150x100cm

Boja:

Siva, Roze

Održavanje:

Pere se na niskoj temperaturi

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama