Magični ShineArmor sprej za vozila

Profesionalna nega vozila u kućnim uslovima!

2990 rsd 1590 rsd

Sniženo - 47%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Trojako dejstvo spreja

Ne treba Vam nijedno drugo sredstvo kako bi Vaš auto izgledao kao nov! Bogata formula ShineArmor spreja deluje trojako na površinu koju čisti!

Detaljno čisti

Uklonite svu prljavštinu sa spoljašnjosti, ali i unutrašnjosti automobila. Kao od šale će nestati tragovi blata, kiše i ostale prljavštine. Nećete trošiti ni vodu, jer je ShineArmor formula za suvo pranje auta.

Polira do potpunog sjaja

Na samom kraju auto će blistati kao da je upravo izašao iz salona automobila! Moći ćete da se ogledate u odrazu na karoseriji kao da je ogledalo!

Štiti od raznih uticaja

Budite sigurni da će Vaš auto blistati još dugo s obzirom da ShineArmor pruža i zaštitu od spoljašnjih fatora poput: prašine, prljavih kiša, UV zračenja i mnogih drugih čestica prljavštine.

Bez imalo napora

Nema upotrebe baštenskog creva, sunđera, sapunice, a ni bespotrbnog plaćanja perionica. Samo naprskajte ShineArmor i prebrišite krpom – i to je sve što treba uraditi za besprekoran izgled vozila!

Za sva prevozna stedstva

ShineArmor je univerzalan i dovešće svako prevozno sredstvo do blistavog izgleda! Pogodan je i za kamione, motore, bicikle, pa čak i za čamce!

Obogaćen sastav spreja

Tajna ShineArmor spreja jeste u njegovoj pažljivo kreiranoj formuli. Sadrži SiO2 keramički premaz umesto standardnih silikonskih! Napredna formula stavlja ovaj sprej daleko isprd svih ostalih sredstava za čišćenje!

Velika ušteda novca

 Uštedite značajnu svotu novca! Nema potrebe da trošite vodu ili da plaćate profesionalne usluge! Čak ćete uštedeti i na vremenu, jer je ShineArmor brz, efikasan i kvalitetan!

Atraktivan izgled automobila

Vaš automobil može svakog dana biti čist, sjajan i mirišljav, a da za to ne uložite ni novac, ni energiju! Vaša svakodnevica će postati drastično lakša uz specijalan ShineArmor sprej!

Magični ShineArmor sprej za vozila

I vi želite sjajan i besprekoran izgled automobila, ali je naporno čistiti ga svakodnevno, a perionice se jednostavno ne isplate? Ne brinite, jer će Vam ShineArmor sprej pomoći da detaljno očistite auto, a da ne morate da se zamarate oko toga! Pored toga što detaljno čisti auto, on ga i štiti od spoljašnjih faktora, a izuzetno je nežan prema površini na koju ga nanostite, tj. Neće ostaviti tragove i druga oštećenja na farbi!

(4.7/5)
1590 rsd 2990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Dimenzije:

2.8cm x 10.8cm

Količina:

263ml

Sastav:

SiO2 keramički premaz

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama