Magični flasteri za mršavljenje

Vitka linija o kojoj ste oduvek sanjali je na samo nekoliko laganih koraka od Vas!

2990 rsd 1390 rsd

Sniženo - 54%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Brzo i lako do željenog izgleda

Želite da oblikujete svoju figuru, ali nemate volju da se dugo mučite za minimalne rezultate? Uz naše magične flastere, moći ćete da uživte u životu, a da pritom smanjite kilograme!

Bez gladovanja i napora

Zaboravite na mukotrpne dijete koje Vam samo umanjuju energiju! Sada možete biti siti sve vreme, a da se Vaša telesna težina smanjuje iz nedelje u nedelju. Isprobajte flastere i uverićete se i sami.

Flasteri ubrzavaju metabolizam

Ubrzavanje metabolizma je ključ ka lakšem oblikovanju linije, a ovim flasterima upravo to i postižete. Uz ubrzan metabolizam lakše će se topiti masti i variti sve što pojedete.

Smanjuju apetit

Nećete smršati ako samo jedete salatu i izgladnjujete se, na taj način ćete samo uništiti imunitet svog organizma. Cilj je da jedete sve namirnice, ali umereno – što postižete upravo uz ove flastere.

Nanose se lako i brzo

Treba Vam samo nekoliko sekundi da zalepite flaster na telo I onda možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Najčešće se lepe na stomak, ali možete ih zalepiti i na kukove, ruke, itd.

Brzo ćete uvideti prve rezultate

Najbolji podstrek da nastavite da radite na svom telu, jesu prvi vidljivi rezultati, koji će biti primetni nakon samo nedelju dana!

Bez jo-jo efekta

Ne brinite, kilaža Vam se neće vratiti s obzirom da flasteri podstiču ubrzavanje čitavog metabolizma, što je dugoročno rešenje za Vašu vitku liniju iz snova!

Uvek i svuda sa Vama

Flasteri se nose ispod garderobe, neprimetni su, te se mogu nositi i dok ste na poslu, na putovanju, u šetnji ili bilo gde drugde.

Bez toksičnik materija

Potpuno su bezbedni za kožu! Nema štetnih sastojaka, rađeni sun a prirodnoj bazi, te ne ostavljaju nikakve tragove, iritacije i slična neželjena dejstva.

Magični flasteri za mršavljenje

Sanjate o određenoj kilaži i vitkoj liniji? Vaš san konačno može postati realnost, a da ne morate da se izgladnjujete i naporno trenirate. Tajna je u magičnim flasterima za skidanje kilaže koji direktno utiču na metabolizam i podstiču topljenje masnih naslaga! Konačno ćete povratiti samopouzdanje i zablistati u svakoj odevnoj kombinaciji, čak u uskim haljinama koje ste do sada izbegavali.

(4.7/5)
1390 rsd 2990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

30 flastera

Način upotrebe:

Način upotrebe: Odlepite zaštitnu foliju i zalepite flaster na stomak. Nosite flaster nekoliko sati, a potom skinite i bacite. Ponavljajte proces svakog dana.

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama