LED bonsai lampa

Prava LED magija za toplinu i idilu doma!

3990 rsd 2990 rsd

Sniženo - 25%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Elegantna dekoracija za Vaš dom

Naša bonsai lampa je kreirana da bude autentična, a opet tako jednostavna da odgovara baš svakoj polici! Zaboravite na klasične lampe, bonsai lampa će osvojiti Vaše srce!

Učinite posebne prilike magičnim

Idealna je kao esencijalan začin za prijatnu atmosferu! Dealna je za proslave, venčanja, rođendane, ali i toplo filmsko veče sa prijateljima i estetičan izgled doma.

Probudite praznični duh

Ukoliko želite da praznile učinite još lepšim, onda je ovakav detalj nezaobilazan! Preko 100 LED lampica uzdrmaće prazničnu euforiju u Vama!

Grane se savijaju

Grane možete podesiti kako Vama odgovara, te drvo može iz dana u dan izgledati drugačije! Oprobajte se u pravljenju apstraktnih oblika i ispoljavanju svoje kreativnosti na jedan jako zanimljiv način!

Širok spektarm ogućnosti

Lampa Vam služi ko prijatno osvetljenje, kao elegantna dekoracija, ali Vi možete dati ovoj lampi još neku funkciju. Zamislite koliko bi bilo simpatično da okačite svoj nakit na grane, pa da Vam posluži i kao estetičan stalak za minđuše i lančiće.

Čarolija tokom čitave godine

Novogodišnja jelka stoji samo mesec-dva, kao i ostala praznična dekoracija. Međutim, naša lapa je potpuno prigodan dodatak prostoriji i tokom ostalih sezona u godini!

Napajanje putem USB-a

Možete koristiti baterije za napajanje, ali i USB kablić. Na lampici se nalazi jedno dugme koje Vam služi za paljenje i gašenje. Nije neophodno da je pozicionirate tako da bude blizu utičnice.

Savršen poklon

Ukoliko želite da oduševite nekog i darujete savršen poklon – na pravom ste mestu! Naša lampa će oduševiti svakoga i biće od velike koristi!

Razbija monotoniju

Učinite prostor u kom boravite prijatnim, magičnim i nesvakidašnjim. Dovoljan je samo jedan ovakav dodatak da Vaša prostorija odiše potpuno drugačijom energijom.

LED bonsai lampa

Ukoliko želite da Vaš dom bude sa ukusom dekorisan i pun magije, LED bonsai lampa je onda nezaobilazan dodatak. Začiniće svaku atmosferu i učiniti da Vaš dom bude prijatan i pun topline tokom čitave godine. Sijalice su toplobele boje i sijaju poput zvezda! Neka svaka noć bude magična, a svako okupljanje kao posebna prilika uz magičnu dekoraciju!

(4.7/5)
2990 rsd 3990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

108 LED svetala na lampi

Dimenzije:

33 x 17 x 4 cm

Napajanje:

USB kabal ili 3 x AA baterije

Boja:

Bakarna

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama