LCD tablet za crtanje

Podignite način crtanja na viši nivo!

2990 rsd 1890 rsd

Sniženo - 37%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Oživite kreativnost kod dece

Deci je potreban stalan kreativni podsticaj kako bi se što bolje razvijale njihove sposobnsti. Crtanje je uvek bila jedna od omiljenih dečijih aktivnosti, a mi znamo način kako da to postane još zanimljivije!

Inovativna oprema za crtanje

Jedinstveni LCD tablet je kao stvoren za kreativnu zabavu! Uz njega dobijate i olovku koja ostavlja predivne tragove u boji kada je povlačite po tabletu. Više Vam nije potrebno ništa od pribora, samo unesite malo mašte!

Dugme za brisanje

Na tabletu se nalazi samo jedno jedino dugme koje služi za brisanje. Kada želite da otpočnete nov crtež, samo pritisnite dugme i Vaš tablet će biti spreman za novu sliku.

Veliki prostor za crtanje i pisanje

Veličina tableta je sasvim dovoljna za crtanje više različitih detalja, za hvatanje beleški u školi ili na fakultetu, za pisanje spiska za kupovinu ili za ispoljavanje kreativnosti. Namena tableta je ogromna!

Vodootporan

Prosuli ste čašu vode ili neku drugu tečnost po tabletu? Ne brinite ništa, potpuno je vodootporan i kvalitetan – specijalno namenjen deci koja često umeju biti neoprezna! Potrebno je samo ga prebrisati suvom krpom i biće kao nov.

Bez nereda

Crtanje na papiru može vremenom postati dosadno, a i napravi se ogroman nered, a da ne spominjemo mrlje od olovke svuda redom! Uz LCD tablet za crtanje nema nereda, tragova gumice, olovke i hrpetine papira!

Ekološki materijal

Zašto bespotrebno trošiti papir više nego što je to potrebno! Upotrebom LCD tableta umesto papira, činite dosta za poboljšavanje ekološkog sistema!

Prenosan i praktičan

Još jedna velika prednost ovog tableta je njegova laganost i praktično! Staje u najobičniji rančić i dete ga može poneti baš svuda sa sobom. Neće mu biti na teretu, a biće mu uvek pri ruci kada želi da crta!

Potpuno bezbedan za vid

Ovakav proizvod je uvek pun pogodak! Idealan je za ubijanje dosade na dugim putovanjima; deca će ga obožavati i stalno koristiti, što je potpuno bezbedno s obzirom da ima ugrađenu zaštitu za oči. 

LCD tablet za crtanje

Zaboravite na hrpetinu papira u kući i haos nakod dečijeg crtanja! Obradujte ih tabletom koji je specijalno namenjen za crtanje i ispoljavanje kreativnosti. Namena je ogromna s obzirom da je odličan izbor i za školarce, studente, zaposlene ljude – svi će uživati u njegovim mogućnostima!

(4.7/5)
1890 rsd 2990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Dimenzije:

22cm x 14cm x 0.8cm

Težina:

170g

Dijagonala ekrana:

22cm

Dimenzije olovke:

11.5cm x 1cmP

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama