Kružna dečija četkica za zube

Deca će sa zadovoljstvom prati zube redovno!

1490 rsd 990 rsd

Sniženo - 34%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Pravilna oralna higijena dece

Jako je važno da deca od malih nogu nauče koliko je važno prati zube svakodnevno, ali nekada ih standardne četkice povrede i stvore odbojnost prema pranju zuba – ali ne brinite, imamo pravu četkicu za sve mališane!

Interesantan kružni dizajn

Pre svega, izgled četkice će sigurno privući decu, jer nikada nisu videli nešto slično! A kada uvide i koliko će im pranje zubića biti lakše, oduševiće se! 

Prilagođava se dečijoj vilici

 Potrebno je da uglave vilice u silikonske četkice, a to je i više nego jednostavno jer se četkica prilagođava detetu! Koliko god da se vilice razlikuju od osobe do osobe, ovoj četkici to nije problem jer je rastegljiva  i  prilagodljiva!

Bezbednost na prvom mestu

Silikonske četkice su jako blage i nežne prema Vašim mališanima! Neće se povrediti, štaviše dizajn četkice je takav da ujedno dobijaju i prijatnu masažu desni.

Dopreće do svih delova usne duplje

Zubići će biti čisti kao suza u samo nekoliko sekundi! Četkice neće dozvoliti da se zadrže ostaci hrane i naslage, već će sve temeljno ukloniti!

Razviće pozitivne navike kod dece

Više nećete morati da terate decu da peru zubiće, sada će to raditi potpuno sami bez Vašeg podsećanja, jer će im dosadna obaveza konačno postati omiljena navika!

Jednostavna upotreba

Deci je trljanje zubića klasičnom četkicom malo neprilagođeno, zato smo kružnom četkicom značajno olakšali proces. Potrebno je samo da pomeraju četkicu levo-desno nakon što nanesu pastu za zube. 

Štiti zube i desni

Neće se stvarati naslage i kamenac, zubići će biti lepi, beli i zdravi! Svako dete će obožavati svoju jedinstvenu četkicu za zube! 

Idealan poklon za mališane

Ukoliko želite nešto da poklonite svom mališanu, na pravom ste mestu, jer im poklanjate originalan, koristan i veoma bezbedan poklon koji će poboljšati njihove navike! 

Kružna dečija četkica za zube

Deci pranje zuba nikada nije bila omiljena navika, ali uz nešto drugačiju četkicu, verujte nam da će početi redovno da peru zubiće. Neće biti povreda i neprijatnosti, jer je četkica specijalno dizajnirana za osetljivu usnu duplju mališana! Nestaće sve naslage i kamenac, a zubići će biti zdravi, kao da su od bisera! 

(4.9/5)
990 rsd 1490 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Proveren proizvod
Plaćanje pozećem
Mogućnost povrata novca

Tehničke specifikacije

Materijal:

silikon

Dimenzije:

15cm x 7cm x 2.5cm

Boja:

Roze, Plava

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama