Krema za saniranje ožiljaka

Bez hirurških intervencija i lasera pobedite ožiljke na telu!

1990 rsd 1499 rsd

Sniženo - 25%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Ožiljci na telu mogu postati samo ružna prošlost

Ne dozvolite da Vam neki ožiljak na telu narušava samopouzdanje, pogotovu ako je vidljiv! Iako svaki ožiljak ima svoju priču, radije ne bismo voleli da bude vidljiv, a sada je to moguće postići bez skupih intervencija i bolnih procesa!

Uklonite velike i male ožiljke

Nemojte da gubite nadu ukoliko je ožiljak veći, jer naša specijalna krema za saniranje ožiljaka je podjednako delotvorna bez obzira na veličinu i mesto ožiljka!

Pogodna za razne vrste ožiljaka

Ostali su Vam ožiljci od akni i bubuljica, hirurških zahvata ili opekotina? Ne brinite, za sve vrste ožiljaka će se pobrinuti ova magična krema svojim blagotvornim, a efikasnim dejstvom.

Uklanja i fleke

Neprikosnovena je i u borbi sa upornim flekama po licu i telu. Blagovremeno ujednčava ten i uklanja tragove fleke. Vremenom ćete zaboraviti da ste uopšte imali fleku na određenom delu tela.

Univerzalna

Krema je pogodna za sve tipove kože, za sve uzraste i sve vrste ožiljaka i fleka! Ne ostavlja iritacije i crvenilo po koži – njen jedini cilj je da Vas konačno oslobdi tog ružnog ožiljka koji Vam smeta.

Možete ukloniti čak i stare ožiljke

Nemojte da Vas brine ako imate jako star ožiljak, moći ćete čak i njega da uklonite, samo što će Vam biti potrebno malo više vremena, recimo, nekoliko meseci aktivnog korišćenja kreme.

Bez štetnih materija

Krema je na prirodnoj bazi, nije tertirana na životinjama I izrađena je od kombinacije prirodnih sastojaka koji ne smetaju koži. Lako se upija I vodootporna je!

Jednostavna upotreba

Samo nanesite malu količinu kreme na ožiljak i dobro umasirajte kožu. Možete je koristiti i više puta dnevno, nema šttnih faktora koji bi Vas sprečili u tome.

Osećajte se bolje u svojoj koži

Konačno ćete trajno povratiti samopouzdanje i ukloniti zauvek ožiljak koji ste mislili da ćete nositi ceo život! Osećaćete se bolje, opuštenije i sigurnije u sebe!

Krema za saniranje ožiljaka

Zamislite samo taj divan osećaj da se rešite ožiljka koji Vam je godinama narušavao samopouzdanje? Zašto biste i dalje samo maštali o tome kada konačno možete rešiti taj problem bez velikog ulagnja novca? Tajna je u našoj specijalnoj kremi za saniranje ožiljaka koja na potpuno prirodan način uklanja ožiljke raznih veličina i porekla! Pripremite se za bolju verziju sebe u konačno vratite osmeh na svoje lice!

(4.9/5)
1499 rsd 1990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Količina:

20ml

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama