Knjiga sa funkcijom sefa

Kome bi palo na pamet da dragocen nakit, novac i slične predmete krijete u knjizi? Apsolutno nikome! Zato je naš sef najoriginalniji vid čuvanja dragocenih predmeta!

3990 rsd 2599 rsd

Sniženo - 35%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Čuvajte sve svoje dragocenosti na sigurnom

Ukoliko želite da budete sigurni da Vaše dragocenosti niko neće naći, pa čak i da prevrne celu kuću, onda Vam je ova knjiga-sef neophodna. Možete kriti razne predmete, ali i poverljiva dokumenta, dnevnik ili bilo šta što se tiče Vaše privatnosti.

Verodostojan izgled

Na prvi pogled sef se ni po čemu ne razlikuje od klasične knjige. Toliko je verodostojan dizajn, da se čak oslikavaju i stranice. Knjiga je debela (u vidu rečnika), pa ima sasvim dovoljno mesta za brdo predmeta.

Možete postaviti sef svuda

S obzirom da je knjiga čest predmet u skoro svakoj kući, možete je postaviti gde god Vam je volja, a da ne bude sumnjivo! Knjigama je mesto i na polici, u fioci, i u torbi – ma bilo gde!

Dobijate dva ključića

Naravno, čak i da neko sasvim slučajno otkrije Vašu tajnu, neće moći da zaviri u sadržinu „knjige“ bez ključića. Mi Vam dajemo dva, kako biste uvek imali rezervni u slučaju da izgubite jedan ili ukoliko sa još nekim delite dragocenosti iz sefa.

Idealno rešenje u nepredviđenim situacijama

Čak i da se desi da Vam upadnu lopovi u kuću, sigurno se neće zainteresovati za policu sa knjigama, pogotovu ne za rečnik. Deluje neinspirativno za nezvane goste i čuva svaku Vašu tajnu.

Sakrijte bez skrivanja

Ko još može da stavi sef na vidljivo mesto?! Svaki sef je očigledno sef, osim naše knjige koja može biti nasred police u dnevnoj sobi, a da ne privlači ni trunčicu pažnje.

Kvalitetan materijal

Unutrašnjojst je izrađena od nerđajućeg čelika, dok je spoljašnjost knjige načinjena tako da se ne razlikuje od ostalih knjiga sa police. Potuno je bezbedno da krijete dragocenosti unutra, ne može se nasilno polomiti, nerđajući čelik to ne dozvoljava.

Sakrijte čak i od ukućana

Često se dešava da čak i naši ukućani slučajno ili namerno otkriju neki deo naše privatnosti. Ne dozvolite da Vam se to dogodi, budite lukaviji i pametniji – sakrijte bitne predmete čak i od ljudi sa kojima živite.

Za Vaš miran san

Konačno možete spavati mirno, čak i kada ste van kuće na duži ili kraći period. Nema razloga da razmišljate da li se neko dočepao Vaših dragocenosti, jer su sasvim dobro skrivene čak iako su na vidnom mestu.

Knjiga sa funkcijom sefa

Želite da odvojite ušteđevinu za koju ne želite da neko sazna? Imate dragocene predmete koje ne znate kako da dobro sakrijete? Bojite se da neka poverljiva dokumenta ne padnu u pogrešne šake? Ne brinite, jer imamo za Vas knjigu, koja je zapravo sef. Nikom neće pasti na pamet da se na Vašoj polici s knjigama nalazi i jedna „optička iluzija“! Sef je odličan za kućnu upotrebu, ali i za velike firme, lokale, gde se može naći hrpa poverljivih papira.

(4.9/5)
2599 rsd 3990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Dimenzije:

240mm x 155mm x 55mm

Boja:

Crna

Materijal:

Nerđajući čelik i tvrd povez knjige

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama