Kiyeski flaster za mršavljenje

Vaša željena kilaža konačno može postati realnost!

2990 rsd 1299 rsd

Sniženo - 57%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Rešite se masnih naslaga bez napora

Svako telo je lepo na svoj način, ali ako već možete da oblikujete figuru bez preteranog napora, ne propustite priliku! Naši flasteri su tu da Vam pomognu!

Jedinstven princip rada

Jednostavno odlepite zaštitnu foliju flastera i zalepite na stomak. Flasteri rade na principu tradicionalne kineske medicine i dubinski deluju na masne ubrzavajući metabolizam i uspstavljajući energetsku ravnotežu.

Rešava Vas viška vode u telu

Prvo ćete se rešiti nakupljene vode u telu koja Vas samo duje. Imaćete češću potrebu za mokrenjem, a takođe ćete višak vode, ali i toksina izbaciti putem znojenja.

Zaboravite na celulit

Koliko god da je celulit uporna pojava na telu, ipak ga se možete rešiti, a da to ne budu grube masaže i skupi tretmani. Naši flasteri ublažavaju izgled pomorandžine kore i daju Vašoj koži sjaj i elastičnost.

Sa potpuno prirodnim sastojcima

Rešenje za svaki problem je u prirodi, a tako i naši flasteri su svojevrsna mešavina prirodnih sastojaka poput zelenog čaja u prahu, ulja jojobe, noćurka, metvice, jasmina itd. Budite sigurni da su naši flasteri potpuno bezbedni.

Mršavite i dok spavate

Flastere treba ostaviti da deluju osam sati, te je idealno da ih zalepite pre odlaska u krevet i odlepite ujutru kada se proudite!

Bezbolno i efikasno

Tretmani u salonima mogu biti jako skupi, zahtevaju više dolazaka, a često su jako bolni. Zašto biste se mučili, kada postoje flasteri koji sav posao urade umesto Vas.

Bez zamornih dijeta

Naravno, poželjno je voditi računa o ishrani čak i kad ne skidamo masne naslage, ali svakako Vam nije potrebna striktna dijeta kada koristite naše flastere. Nećete gladovati, a moći ćete umereno da jedete sve što poželite.

Ekonomično rešenje

Zašto biste plaćali članainu u teretani, grupne ili individuane treninge, razne šejkove, tretmane i slične stvari, kada možete ostvariti svoje fitnes ciljeve i bez svih tih torpkova? Ključ je u našim nezamenljivim Kiyeski flasterima.

Kiyeski flasteri za mršavljenje

Konačno možete i Vi imati figuru peščanog sata, a da za to ne morate debelo da se pomučite. Nećete morati da jedete samo salate i izbacite sva slatka zadovoljstva; ne morate plaćati i posećivati teretanu; ne morate trčati rano ujutru u parku – ne morate ništa što Vas opterećuje. Dovoljno je da uložite malo volje, umerenosti u svemu i zalepite naše flastere – i Vaša linija će biti spremna brže nego što mislite.

(4.7/5)
1299 rsd 2990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Sastav:

Prirodno ulje jojobe, zeleni čaj u prahu, ulje noćurka, karnitin, nuciferin, kakao maslac, ulje metvice, smola, ulje jasmina, infracrveni kamen.

U pakovanju se dobija:

10 flastera

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama