Kapa sa LED sijalicom

Sada Vam ništa ne može ni najhladnija zima!

3499 rsd 2190 rsd

Sniženo - 37%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Osvetlite put bez korićenja blica sa telefona

Zimi ranije padne mrak i često nam je potrebno malo bolje osvetljenje dok hodamo ili nešto radimo. Zašto biste trošili bateriju telefona i zauzimali jednu ruku držeći lampu? Sada se lampa nalazi na Vašoj zimskoj kapi!

Spoj udobnog i praktičnog

Kapa je tako mekana i topla. Savršena je za najhladnije zimske dane, pa čak i za zimske sportove. Pored savršene udobnosti i toplote, moći ćete da je koristite umesto baterijske lampe da osvetlite u mraku – jako praktično, zar ne?

Jako osvetljenje

Sačuvajte svoj vid! Šta god radili u mraku, osvetljenje će biti dovoljno jako da obasja svaki deo, da Vama pruži odličnu preglednost, a da Vam ni najmanje ne smeta. Po danu je možete nositi kao najobičniju kapu.

Pojačaćete svoju bezbednost

Ukoliko vozite bicikl ili pešačite po mraku, pojačajte svoju bezbednost i učinite da budete uočljiviji drugim učesnicima u saobraćaju za veće daljine.

Modernog dizajna

Naravno, pored savršene namene, jako je bitno da kapa bude atraktivna, kako biste mogli da je uklopite uz svaku odevnu kombinaciju i da uvek izgledate lepo, sređeno, a ugrejano.

Uradite svaki posao u mraku lakše

Ne mučite ukućane da Vam drže baterijsku lampu dok vi obavljate nešto u dvorištu. Ne smrzavajte svoje ruke držeći lampu sve vreme. Olakšajte svakodnevne zimske aktivnosti uz kapu sa LED sijalicom.

Pogodna je za pranje u veš-mašini

Iako sadrži LED sijalicu, slobodno je možete oprati u veš-mašini sa ostalim vešom. Ne zahteva posebnu negu, a pruža Vam milion različitih pogodnosti.

Uvek i svuda sa Vama

Idealna je za svakodnevne šetnje, odlazak na posao, zimovanja, putovanja. S obzirom da će Vam biti jako topla i laka za kombinovanje sa ostalom garderobom – nećete se odvajati od nje!

Idealan poklon za praznike

Učinite svojoj dragoj osobi predstojeće hladne dane lakšim i praktičnijim! Ovakav poklon oduševio bi baš svakoga, jer na originalan način olakšava svakojake aktivnosti u mraku i čini da Vam bude jako toplo i udobno, čak i kada je napolju mraz!

Kapa sa LED sijalicom

Učinite zimske dane praktičnijim uz jedinstvenu kapu sa LED sijalicom. Pomoću nje moći ćete detaljno osvetliti put pred sobom dok hodate u mraku ili da oslobodite ruke držanja baterije kada radite neke poslove u dvorištu. Nema više smrzavanja ruku i gubljenja vida, sada je sve daleko lakše i to samo jednim pritiskom na dugme! Naravno, tokom dana Vam neće trebati osvetljenje, ali topla i atraktivna kapa je uvek dobar aksesoar tokom hladnih dana.

(4.9/5)
2190 rsd 3499 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Vreme punjenja:

2 h

USB punjenje

Materijal tkanine:

Akril

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama