Huggle dukserica-ćebe za zimu

Više Vam nikada neće biti hladno toko zime!

4990 rsd 2490 rsd

Sniženo - 50%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Zamislite ćebe sa rukavima i kapuljačom

Svi volimo da se uvijemo u ćebe kada je hladno i tako šetamo po kući, ali je malo nepraktično. Huggle duskerica je praktičnija verzija toplog ćebeta, jer možete da je obučete i stavite kapuljaču!

Ultratopla

Zimi mahom oblačimo više slojeva odeće kako nam ne bi bilo hladno. Huggle dukserica je obložena vunom, te je savršeno topla i zamenjuje sve slojeve koje biste obukli. Osećaćete se prijatno, toplo i ušuškano.

Idealna za kućne uslove

Obucite duksericu dok obavljate bilo koje poslove u kući ili odmarate! Nezamenljiva je kada ušuškani želite da gledate film, čitate knjigu ili utonete u popodnevnu dremku.

Savršena i za zimske šetnje

Ukoliko želite da udahnete malo svežeg vazduha, obucite duksericu i popijte svoju kafu napolju, prošetajte do prodavnice i uživajte u svakoj sekundi zime koja ne mora da bude oštra i hladna ukoliko Vas štiti huggle dukserica.

Ugrejaće celo telo

Dukserica prekriva čitavo telo, tako da su Vam zaštićeni svi delovi! Smanjićete rizik od prehlada, jer ćete svoje telo obložiti savršenom zaštitom i za najhladnije dane.

Utonite u mekani pliš i komfor

Naša huggle dukserica je poput najtoplijeg zagrljaja koji Vam je uvek potreban tokom zime! Ništa udobnije i prijatnije niste imali prilike da obučete.

Poseduje i praktični džep

Veliki džep po sredini dukserice je idealan za odlaganje telefona, novčanika, glickalica. Takođe je idealno mesto ada želite da utoplite ruke.

Savršen poklon za praznike

Obradujte dragu osobu za novogodišnje i božićne praznike poklonom koji će joj biti od velike koristi! Učinite da Vašim najmilijima ne bude hladno i da uživaju u zimskoj idili!

Jednostavna za održavanje

Dukserica ne zahteva puno pažnje kada na red dođe pranje. Perete je kao bilo koju duksericu u veš-mašini ili ručno. Neće izgubiti mekoću i udobnost.

Huggle dukserica-ćebe za zimu

Zima je savršeno godišnje doba, ali ne možemo uvek uživati u njoj zbog hladnoće. Sada to više nije problem, jer će huggle dukserica ugrejati svaki deo tela. Savršena je za hladne zimske dane kada želite da se osećate ušuškano i toplo šta god da radite. Mekana, udobna – idealna za gledanje filmova i popodnevno odmaranje. Biće Vam toplo kad da na sebi imate više slojeva garderobe, a zapravo imate samo jednu, ali vrednu huggle duksericu!

(4.8/5)
2490 rsd 4990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Dužina:

91 cm

Širina u struku:

157 cm

Veličina:

Univerzalna, odgovara svima

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama