Gel za efikasno uklanjanje buđi

Neka Vaš dom bude čist i mirisan u svakom trenutku!

2990 rsd 1490 rsd

Sniženo - 50%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Stoprocentno uklanjanje buđi

Koliko god da čistite i ribate pločice uvek ostane buđ koja kvari celokupan utisak? Ne brinite, uz naš efikasan gel buđ će nestati za tili čas!

Savršeno rešenje za Vaše kupatilo

Kupatilo je puno vlage, te je pogodan prostor za razvijanje buđi i odvratnih crnih mrlja! Ipak, možete povratiti nov izgled svojih fuga, kade i ostalih sanitarija bez kupovine novih – potreban Vam je samo ovaj jedinstven gel!

…Ali i za ostale prostorije

Savršen je i za kuhinju, jer je predeo oko sudopere takođe česta meta buđi. Pored toga što ćete ulepšati izgled kuhinje, učinićete je sterilnom i čistom.

U samo nekoliko jednostavnih koraka

Samo nanesite gel na buđ i ostavite da odstoji oko pet sati. Nakon isteka vremena, samo prbrišite mokrom krpom i sva buđ će nestati. Ne, to nije magija – to je naš neprikosnoveni gel u borbi protiv dosadne buđi!

Rešite se neprijatnih mirisa

Buđ takođe širi jako neprijatne mirise koje nikako nije zdravo udisati. Ne dozvolite da se konstantno širi i uništava kvalitet života u Vašem domu – rešite problem iz korena!

Nema zamornog ribanja

Ne trošite energiju na mukotrpno ribanje za koje i sami znate da Vam neće doneti rezultate. Samo ćete se umoriti i istriošiti živce. Gel protiv buđi rešava sve umesto Vas besprekorno!

Štedi vreme i novac

Uštedite novac, a pojačajte kvalitet! Zaboravite na kupovinu novih sanitarija i plaćanje majstora. Vaše kupatilo, kuhinja ili bilo koja druga prostorija može imati svež i nov izgled uz jednostavnu primenu gela.

Sprečava ponovno javljanje buđi

S obzirom da iz korena uklanja buđ, ostavlja adekvatnu zaštitu površine i sprečava da se takve situacije ponove. Čak i više godina stara kupatila mogu izgledati kao nova novcata!

Neophodan dodatak svakom domaćinstvu

U jednoj tubi imate sve što Vam je potrebno za dubinsko čišćenje sanitarija i uklanjanje bakterija – moći ćete da bacite sve hemikalije koje ste do sada korisitili i koje su Vam samo zauzimale prostor u domu.

Gel za efikasno uklanjanje buđi

Imate buđ u kupatilu i kuhinji i konstantno se širi? Probali ste razne metode, ali nikada niste uspeli da se rešite problema iz korena? Na pravom ste mestu, jer naš gel za uklanjanje buđi rešava Vaš problem brzo, detaljno i dugoročno. Nećete morati da bacate novac na razne hemikalije i nove sanitarije. Dobićete potpuno nov izgled kupatila i kuhinje u samo jednom danu – sve crne mrlje i neprijatni mirisi će nestati zauvek iz Vašeg doma!

(4.9/5)
1490 rsd 2990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Nema na stanju

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Količina:

120g

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama