Fontana sa svežom vodom za mačke

Najzdravije i najpraktičnije rešenje za mace!

4550 rsd 2990 rsd

Sniženo - 34%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Podstaknite hidrataciju Vašeg krznenog prijatelja

Mačke nemaju običaj da piju vodu ukoliko im se ne dopadne sam izgled i miris vode, kao i dubina činije sa vodom. Na taj način ne unose dovoljno tečnosti, što nepovoljno utiče na zdravlje. Ipak, mi imamo savršenu fontanu koja brine o potrebama mačaka!

Poseduje filter za vodu

Uvek sveža voda za Vašeg ljubimca! Fontana ima ugrađen filter koji obezbeđuje konstantno pitku vodu i uklanja svu prljavštinu koja je dospela u vodu, poput mrvica, dlaka, prašine, itd.

Mačke privlači tekuća voda

Zvuk tekuće vode će uvek podstaknuti mačke, a i druge životinje da piju. Primetili smo da čak i kad im je puna činijica sa vodom, one će radije uskočiti u sudoperu i piti vodu koja cui sa česme. Zato budite uvereni, da će ih ova fontana stalno stimulisati da se hidriraju!

Bez bakterija

Kao što nam je već svima poznato, stajaća voda je veoma podložna razvoju bakterija. Međutim, ukoliko voda stalno teče i priom poseduje filter, budite bez brige – u potpunosti je čista i bez štetnih mikroorganizama!

Obezbeđuje dovoljnu količinu vode

Kapacitet vode je čak 2,4 litra, što je sasvim dovoljno za čitavih mesec dana! Čak i da ostavite mačku samu kod kuće na nekoliko dana, ona će imati dovoljnu količinu sveže i zdrave vode“

Supertiha i neprimetna

Fontana je veliki štediša energije i ne proizvodi zvuke kada je uključena! Nema šta da ometa Vas ili da uplaši Vašu mačku kada želi da pije vodu.

Specijalno dizajnirana

Okrugli dizajn je veoma praktičan, jer će više životinja moći da pije vodu odjednom. Takođe će mačka biti u potpuno pravilnom položaju, a dubina posudice je savršeno prilagođena mačijim izoštrenim instinktima.

Nije namenjena samo mačkama

Bilo koju životinju da posedujete, ona će obožavati da pije vodu iz ove fontanice. Idealna je za mačke, ali i pse, papagaje, pa čak i iguane!

Preslatkog izgleda

Pored toga što je neverovatno praktična, fontana je i veoma lepog i elegantnog dizajna. Cvet sa kog se slivaju blagi vodopadi je jako lep detalj u sobi, čak može poslužiti i kao dekoracija!

Fontana sa svežom vodom za mačke

Pobrinite se o zdravlju svog kućnog ljubimca. Obezbdite mačkama uvek svežu i zdravu vodu, koju će isfilterisati ova specijalna fontana iznova i iznova. Zvuk padajuće vode će privući mčku da pije, a budite sigurni da nema ni bakterija i ostalih štetnih mikroorganizama!

(4.8/5)
2990 rsd 4550 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Nema na stanju

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Materijal:

Plastika

Dimenzije:

19cm x 19cm x 16cm

Kapacitet:

2.4 L

Boja:

Belo-plava

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama