Fliper-fudbal – 2u1 igračka

Neka duh Svetskog prvenstva u fudbalu bude trajan u Vašem domu!

3190 rsd 2290 rsd

Sniženo - 28%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Probudite takmičarski duh

Unesite malo dinaike i navijačkog raspoloženja u svoju svakodnevicu i zabavite se sa svojim članovima porodice i prijateljima na interesantan način – istovremeno ćete igrati fliper i fudbal.

Zagarantovana zabava

Izaberite svog protivnika i neka svako brani svoj gol pritiskajući palčevima dugmiće na igrački – naravno, cilj je da protivniku date što više golova, a da odbranite svoj. Pravila su ista kao i u pravom fudbalu, s tim što je osmišljeno u vidu flipera.

Idealna za sve uzraste

Nemojte misliti da je igračka namenjena samo za decu. Osmišljena je tako da bude zabavna mališanima, ali i njihovim mamama, tatama, dekama, bakama – jednom rečju – svima!

Upotpuniće svaku priliku

Ne morate biti fan fudbala da biste se zabavili uz našu fenomenalnu igračku. Biće glavna atrakcija za porodična okupljanja, „sedeljke“ sa prijateljima i predstojeće hladne dane.

Razvija motoričke sposobnosti

 Primetićete i sami da će Vam se fokus i koordinacija poboljšati ukoliko se posvetite zabavi koja iziskuje pažnju i strpljenje. Iz tih razloga, idealna je za decu u razvitku.

Tradicionalno i moderno istovremeno

Fudbal ima svoju viševekovnu istoriju, a fliperi su bili glavna zanimacija pre pojave računara. Zašto ne bismo spojili ta dva i dobili savršenu igračku?!

Napravite Vaše prvenstvo

Mogućnosti sa ovakvom igračkom su neograničene. Moći ćete da organizujete turnir sa prijateljima, da osmislite zaimljive nagrade za pobednika i da nadmetanje pretvorite u zabavu i smeh.

Poklonite dragoj osobi

 Kome god da kupite ovu igračku – nećete pogrešiti. Idealna je kao rođendanski ili novogodišnji poklon, ali i kao pokazatelj da ste kreativni prilikom darovanja.

Zabavite se bez telefona

Mobilni telefon nećete ni pipnuti! Konačno ćete provesti kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima bez društvenih mreža!

Fliper-fudbal – 2u1 igračka

Ko još ne voli igrice koje bude takmičarski duh? Zato je fliper-fudbal savršen za svaku priliku, jer će uneti dinamiku i pozitivnu atmosferu u Vaš dom. Pravila igre su veoma jednostavna – potrebno je samo „sportski“ nadmudriti svog protivnika, što ovoj igrici daje širu dimenziju i otvara različite mogućnosti granja. Probajte, nećete se pokajati!

(4.8/5)
2290 rsd 3190 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Materijal:

ABS

Dimenzije:

38cm x 18cm x 7,5cm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama