Električna mini-bušilica sa nastavcima

Pravi asistent za svaki Vaš majstorski poduhvat!

5390 rsd 4699 rsd

Sniženo - 13%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Multifunkcionalni profesionalan alat

Ko bi rekao da ovako mali alat može da Vam bude od krucijalnog značaja prilikom bilo kog majstorisanja? Većinu svog alata ćte zameniti ovom kvalitetnom, praktičnom i multifunkcionalnom bušilicom!

Veliki broj nastavaka

Zahvaljujući svim nastavcima koje dobijate, bušilica za samo nekoliko trenutaka može postati alat za poliranje, sečenje, rezbarenje i još mnogo toga!

Čak pet brzina

U zavisnosti od toga kolika Vam je preciznost potrebna, birate jednu od pet mogućih brzina. Svaka brzina je pogodna za određen projekat, tako da će se ovaj multifunkcionalni alat uvek prilagoditi Vašim potrebama.

Za majstorske poslove

Čak i da nemate toliko iskustva u majstorisanju, ovaj alat će Vam pomoći da sve što bušite ili sečete bude odrađeno do krajnjeg perfekcionizma! Odradite sami sve što poželite, nije Vam uvek potreban majstor!

…Ali i za fine umetničke radove

Volite da pravite razne figurice i oblike od drveta? Želite da izrezbarite zanimljive detalje? Električna mini-bušilica je tu da svaku Vašu kreativnu ideju pretvori u realnost!

Savršen sistem hlađenja

Nema pregrevanja tokom rada s obzirom da ovaj pametni alat ima sopstvenu ventilaciju koja ne dopušta da temperatura pređe bezbednu granicu!

Brzo i lako odlaganje

Alat Vam neće zauzeti puno prostora, a nastavci imaju svoju kutiju za odlaganje koja Vam omogućava da sve uvek bude na svom mestu, sortirano po Vašem izboru!

Ergonomski dizajn

Rukovanje je izuzetno lako, a sam alat je dizajniran tako da nežno prianja na Vaš dlan i ne ostavlja žuljeve! Nema više teških bušilica i nepraktičnog alata, sada je sve mnogo lakše!

Savršen poklon

Ukoliko Vam treba koristan i kvalitetan poklon za dragu osobu – na pravom ste mestu! Bez prevelikog odlaganja ćete nekome drastično olakšati svakodnevicu i svaki majstoriski poduhvat!

Električna mini-bušilica sa nastavcima

Odložite svoj stari alat, jer ćete ga brzo zameniti našim multifunkcionalnim alatom! Električna-mini bušilica je od esencijalnog značaja za svaki Vaš majstorski poduhvat, jer njime možete bušiti, seći, polirati, rezbariti… Samo ušrafite nastavak po želji i prionite na posao! Ne morate biti profesionalac da biste dobili željene rezultate!

(4.8/5)
4699 rsd 5390 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Snaga:

180W

Voltaža:

220V

Boja:

Plava

Težina:

0.5kg

Prečnik bušenja:

3.2mm

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama