Električna činija za hranu

Neka svaki Vaš obrok Van kuće bude kao kod kuće!

3990 rsd 2190 rsd

Sniženo - 45%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Uvek pojedite toplu hranu

Jedinstvena Električna činija za hranu poseduje mogućnost grejanja obroka. Potrebno je pola sata pre obroka da je uključite u struju i moći ćete da jedete sa uživanjem ukusnu i lepo serviranu hranu.

Ponesite je svuda sa sobom

Idealna je da se ponese na posao, u školu ili na fakultet. Sada obroci koje nosite od kuće ne moraju da budu suvi i bajati, a uštedećete novac koji biste dali na kupovinu obroka.

Praktična činija za priloge

U sklopu činije dobijate manju koja je praktična za salate ili neki drugi prilog. Neće Vam se mešati hrana, već će sve imati svoje mesto. Dodajte posebno krompiriće, pirinač, neku salatu ili šta god želite.

Pribor za jelo

Uz Električnu činiju za hranu dobijate i posebno mesto za odlaganje pribora koji takođe dobijate. Sve što Vam je potrebno za kvalitetan i bogat obrok se nalazi u ovom neverovatno praktičnom proizvodu.

Hermetičko zatvaranje

Činija ima specijalan način zatvaranja, neće se širiti mirisi hrane oko Vas, a pritom Vam se neće isuti sadržina činije. Kada je jednom zatvorite, budite sigurni da se neće otvoriti sve dok Vi to ne budete želeli.

Podstiče navike zdrave ishrane

Uglavnom ne nosimo hranu od kuće sa sobom jer nije praktično, pa često pazarimo peciva ili nešto sa roštilja. To su navike koje treba iskoreniti, a ova činija će Vam pomoći u tome. Konačno možete poneti i kuvana jela sa sobom.

U vidu koferčića

Činija ima i ručicu koja se sklapa i rasklapa. Pogodna je za nošenje u ruci u vidu koferčića, a možete je staviti i u torbu kada sklopite ručicu.

Praktična za čišćenje

Svi delovi činije su pogodni i za pranje u mašini za sudove. Čak i da je ručno perete, nećete imati probleme. Nema teško dostupnih mesta i uglova.

Kvalitetna i izdržljiva

Činija je dizajnirana da dugotrajno služi Vašim potrebama. Nije lako lomljiva, možete je slobodno napuniti hranom, a praktično odlaganje pribora će omogućiti da uvek sve bude na svom mestu.

Električna činija za hranu

Pravo je vreme da krenete da vodite računa o svojj ishrani. Ne morate više jesti nezdrava peciva i ostalu testeninu na poslu, niti pustiti da Vaša deca to jedu u školi. Pripremite obroke kod kuće i pomoću Električne činije za hranu jedite kvalitetno i kada ste Van. Vaša hrana će biti topla i sveža kad god želite da jedete.

(4.9/5)
2190 rsd 3990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

1x električna činija za hranu

1x činija za priloge

1x pribor za jelo

1x kabl za struju

Dimenzije:

23.5cm x 11cm x 1.5cm

Materijal:

Plastika

Voltaža:

12/110 V

Snaga:

40 W

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama