Ekološka kugla za pranje veša

Postoji zdraviji, a daleko praktičniji način pranja veša!

2490 rsd 1390 rsd

Sniženo - 44%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Zaboravite na hemikalije tokom pranja veša

Deterdženti i omekšivači koje koristimo su puni štetnih hemikalija, i apsolutno nisu preporučljivi, ali ljudi ne vide drugo rešenje da očiste veš. Mi Vam nudimo rešenje koje je daleko zdravije, a lakše i brže.

Jedinstven princip rada

Samo ubacite kuglu u mašinu sa prljavim vešom – i to je sve! Keramičke kuglice unutar proizvoda jonizuju i pojačavaju pH vrednost vode u mašini, i na taj način detaljno očiste sav veš!

Za sve režime rada mašine

Perite na bilo kojoj temperaturi, kugla je pogodna za svaki režim. Takođe je nebitno koja vrsta veša se nalazi u mašini – očistiće i platno, i vunu, i svilu, a i sve ostale materijale.

Idealno za sprečavanje alergija

Ukoliko imate Vi ili neko od ukućana osetljivu kožu, ova ekološka kugla Vam je neophodna. Idealna je i za domove sa malom decom ili bebom. Ne dozvolite da Vaši najmiliji budu izloženi štetnim hemikalijama

Uštedite ogromnu količinu novca

Kugla je predviđena za 1000 pranja, što je u proseku 3-5 godina. Zamislite koliko ćete smanjiti troškove ne kupujući praškove i omekšivače, a doprinećete kvalitetu života.

Za besprekorno čist veš

Za dodatan efekat možete ubaciti nekoliko kapi eteričnog ulja po želji, kako biste dobili prirodan omekšivač. Vaš veš će biti mirišljav, čist izdrav za nošenje.

Bez oštećenja mašine

Slobodno ubacite kuglu u mašinu i budite bez brige. Spoljni deo kugle je izrađen od materijala koji ne može oštetiti ni mašinu, ni veš koji se nalazi unutra.

Ne pravi buku

Ne brinite ni oko buke, neće se čuti pupanje. Slobodno možete uključiti mašinu čak iako imate malu decu koja spavaju ili se plaše prevelike buke.

Dugoročno rešenje

Kupovinom samo jedne kugle, rešavate pranje veša u narednih nekoliko godina, što je i više nego praktično! Zašto pribegavati standardnim rešenjima, ako postoji zdravija i praktičnija metoda?

Ekološka kugla za pranje veša

Ukoliko još uvek koristite praškove i omekšivače za pranje veša, krajnje je vreme da prestanete. Veliki je broj štetnih dejstava zbog hemikalija. Naša specijalna ekološka kzglane poseduje štetne sastojke, parfeme, alergene…Na zdrav i ekonomičan način uklanja prljavštinu sa veša, tako da po pitanju čistoće, nećete osetiti razliku u odnosu na korišćenje standardnih metoda.

(4.7/5)
1390 rsd 2490 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Za sve temperature pranja, osim za 90 stepeni

Hipoalergijska, bez parfema

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama