Digitalni sat sa laserom

Najzanimljiviji sat koji ste ikada videli!

2990 rsd 2190 rsd

Sniženo - 27%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Napredan futuristički sat

Obični zidni i digitalni satovi postali su dosadni i zastareli. Zato Vam predstavljamo potpuno inovativan sat sa raznim funkcijama koji će Vam biti od velike koristi.

Laserski prikazuje vreme

Glavna karakteristika ovog sata je što sadrži laser koji može da projektuje tačno vreme. Ne morate naprezati oči u mraku da vidite tačno vreme, kada ono može biti velikim brojevima prikazano na plafonu sobe!

Sadrži i termometar

Pored merenja tačnog vremena, sat ima ugrađen i termometar koji meri tačnu temperaturu sobe! Umesto da kupujete različite merače parametara za svoj dom, nabavite sat koji sadrži sve funkcije u sebi.

Glasovna reprodukcija

Blagim pritiskom na gornji deo sata aktivirate glasovnu reprodukciju sata. Ne morate uvek da pogledate koliko je sati ili koja je temperatura, kada sat može sve to razgovetno da Vam izgovori.

Pametan displej

Svi parametri se vide i na displeju sata. Displej je dovoljno veliki da se svi parametri vide jasno. Boja je prijatna zelenkasta, dok je projekcija na zidu crvene boje.

5 vrsta muzičkih alarma

Naravno da je i podešavanje alarma jedna od glavnih karakteristika sata, s tim što Vam je izbor melodije veći nego kod običnih satova. Kada Vam dosadi jedna melodija, uvek možete postaviti drugu!

Pogodan za svaku prostoriju

Ovaj sat je idealan za spavaću sobu, ali i za bilo koju drugu prostoriju. Za kancelarije je savršen izbor, jer se tačno vreme može videti i čuti iz bilo kog dela prostorije.

Mali i praktičan

Sat nije glomazan i neće Vam zauzeti puno mesta na polici. Odličan je za noćni ormarić, radni stočić ili za bilo koje drugo mesto. Svuda će se savršeno uklopiti!

Čist i jasan zvuk

Zvuk alarma, kao i zvuk glasovne reprodukcije vremena je vrlo čist. Nema šuštanja i neprijatnih frekvencija, več vrlo prijatno za uši.

Digitalni sat sa laserom

Recite zbogom starim i dosadnim satovima. Nabavite futuristički Digitalni sat sa laserom koji Vam pruža veliki broj mogućnosti. Svi parametri koji se vide na displeju, mogu se videti i na plafonu ili zidu sobe pomoću laserskog projektora. Sat sadrži i glasovnu reprodukciju i merenje temperature prostorije.

(4.7/5)
2190 rsd 2990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

1 sat i USB kabl

Dimenzije:

kocka sa stranicom od 8cm

Materijal:

Plastika

Merna jedinica temperature:

Farenhajt i Celzijus

Napajanje:

Baterija

Boja:

Crna

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama