A+B dvokomponentni lepak

Jače i od klasičnog superlepka!

2780 rsd 1590 rsd

Sniženo - 43%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Slomljeno ne znači zauvek izgubljeno

Slomila Vam se omiljena šolja ili bilo koji drugi predmet? Ne brinite, ne morate ga baciti u smeće, štaviše, ponovo se možete služiti tim predmetom kao i ranije ukoliko imate naš A+B lepak!

Jednostavan proces lepljenja

Više vremena će Vam oduzeti kupovina novog predmeta, nego „reinkarnacija“ starog! Lepak je vrlo jak i lagan za nanošenje, tako da Vam je posao maksimalno olakšan!

Dve faze „oporavka predmeta“

Kada zalepite predmet, prva faza traje naredna 4 minuta, dok se delovi lepo zalepe. Nakon toga, ulazimo u drugu fazu gde je potrebno da predmet odstoji narednih 12 sati kako bi se sve potpuno sjedinilo.

Brzo pravljenje smese

Uzmite neku posudu ili parče papira i nanesite malo lepka komponente A i malo komponente B. Jako je bitno samo da bude razmera 1:1. Kada dozirate oba lepka samo ih izmešajte i spremni su za upotrebu.

Pogodno za sve materijale

Nema tog materijala koji može biti problem našem specijalnom A+B lepku. Zalepite staklo, plastiku, keramiku, gvožđe, gumu i sve ostale materijale. Univerzalno sredstvo koje će moći da sjedini i rasparčane staklene čaše!

Predmeti će biti kao novi

Po isteku druge faze, tj. Nakon 12 sati, Vaš predmet će biti potpuno oporavljen. Štaviše, zalepljeno mesto neće biti osetljivije od ostalih delova predmeta.

Uštedite vreme i novac

Ne bacajte novac na kupovinu novih predmeta. Zašto biste to radili, ako polomljeni možete da sastavite kao da nikad nije bi oštećen.

Ne zahteva posebne uslove

Lepak čuvajte na sobnoj temperaturi, a s obzirom da Vam treba baš mala količina lepka kako biste nešto zalepili, moći ćete da koistite obe tube baš dugo.

Neophodno rešenje za svaki dom

Olakšajte svoju svakodnevicu i kupite ovaj specijalni lepak za svakodnevne popravke naizgled izgubljenih predmeta. To je izuzetno mala investicija za rešenje brojnih situacija.

A+B dvokomponentni lepak

Slomili ste neku simboličnu figuricu sa police? Ispao Va je tanjir i razbio se u nekoliko delova? Ove situacije su mačiji kašalj za naš specijalni A+B dvokomponentni lepak. Utrošićete samo nekoliko minuta da sve lepo zalepite, a ostatak „oporavka“ ne zahteva nikakav napor – samo pustite da predmet odstoji 12 sati i biće kao nov!

(4.7/5)
1590 rsd 2780 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket obuhvata:

1 tuba A komponente i 1 tuba B komponente

Količina lepka u jednoj tubi:

20g

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama