3u1 bezbednostan signal za bicikl

Tek sa ovim proizvodom možete reći da ste spremni za vožnju bicikla!

2690 rsd 1990 rsd

Sniženo - 26%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna vožnja

Pojačajte svoju bezbednost u saobraćaju dok vozite bicikl. Vaša odgovornost ne utiče samo na Vas, već i na ostale učesnike u saobraćaju. Postavite ovaj proizvod na zadnji deo svog bicikla i na taj način doprinesite opštoj i sopstvenoj sigurnosti.

Signal za skretanje

Ne morate Više rukom davati signal kada želite da skrenete, sada je potrebno samo da kliknete dugme i svetlo će početi da treperi u pravcu u kom idete. Tako ćete sve učesnike u saobraćaju koji su iza Vas na vreme obavestiti o Vašem kretanju.

Dugo i treperuće svetlo

Pored davanja levo/desno signala, možete uključiti i konstantno crveno ili treperuće crveno-žuto svetlo. Često se dešava da smo neprimetni kada vozimo bicikl po mraku, zato je jako važno da i noću budemo upadljivi i to sa velike daljine.

Zvučni signal

Kada odaberete jednu od opcija, možete podesiti i zvučni signal. To je idealno kada je velika gužva u saobraćaju i kada ima dosta pešaka, te pored toga što ste vizuelno upadljivi, čuće Vas i učesnici u saobraćaju koji su ispred Vas.

Pametan upravljač

Sve ove opcije se nalaze na malom upravljaču koji se stavlja na guvernal bicikla. Uvek Vam je pri ruci, te je veoma lako i udobno za korišćenje. Ima svega tri dugmeta od kojih su dva za odabir pravca i jedno za aktiviranje dugog ili treperućeg svetla.

Idealan za decu

Deci treba od malih nogu razviti svest o odgovornosti u saobraćaju. Kupovinom ovog proizvoda za bicikl, Vaše dete će biti bezbednije u sabraćaju i savladaće sva potrebna pravila mnogo lakše i praktičnije!

Lako montiranje

Ne postoji nikakva posebna instalacija. Proizvod je pogodan za sve bicikle i veoma se lako postavlja. Preporuka je da se svetlo bude na zadnjem delu bicikla, a upravljač na prednjem, ali imate mogućnost da postavite sve kako Vama odgovara.

Otporan na vodu

Bezbednostan signal za bicikl je izrađen od materijala koji su potpuno vodootporni, te Vam se ništa neće pokvariti ukoliko vozite po kiši ili uprskate lampice vodom.

Neophodan dodatak

Pored toga što je vrlo koristan dodatak svakoj bicikli, ovaj signal je i jako praktičan. Nema kablova i komplikacija, sve se veoma lako namešta, a umanjiće rizik od eventualnih saobraćajnih nezgoda.

3u1 bezbednostan signal za bicikl

Budite maksimalno odgovoran učesnik u saobraćaju. Nisu automobili i ostala motorna vozila jedini učesnici koji treba da budu opremljeni, već i bicikle treba da poseduju sve zvučne i svetlosne signale. Iz tih razloga je ovaj proizvod neophodan svakom vozaču bicikla, nevezano za uzrast, štaviše – dečijim biciklicama je čak i potrebniji. Vozite se prijatno i bezbedno čak i po noći!

(4.7/5)
1990 rsd 2690 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Brza isporuka
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana

Tehničke specifikacije

Paket sadrži:

1 x signal za bicikl, 1 x daljinski upravljač, 1 x USB kabl za punjenje

Materijal:

plastika, LED svetla

Boja svetla:

crveno i žuto

Boja proizvoda:

Crna

Dimenzije:

94mm x 32,5mm x 26mm

Kapacitet baterije:

800mA

Voltaža:

3.7 V

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama