3D lampa u obliku meseca

Unesite delić kosmosa u svoj dom!

2990 rsd 1990 rsd

Sniženo - 33%

PLAĆANJE POUZEĆEM

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Autentična i simbolična

Mesec je simbol mističnosti, nežnosti i harmonije! Oplemenite svoj dom lampom koja širi pozitivnu energiju prijatnom svetlošću i krasi Vaše police!

16 boja

Izaberite boju kojom želite da odiše Vaša prostorija u zavisnosti od raspoloženja! Izaberite toplije tonove ukoliko želite da napravite neku romantičnu atmosferu, ili neke hladnije ukoliko želite da se relaksirate! 

Podesite intenzitet

Jednostavnim dodirom promenite intenzitet svetlosti! Postoje pet nivoa, koja birate u skladu sa trenutnim potrebama, tako da je lampa idealna za čitanje, ali i za opuštanje!

Verodostojan izgled

Lampa izgleda kao da ste uhvatili pravi mesec, drastično ga smanjili i dodali mu još poneke funkcije! Svaka mrlja na lampi je verodostojan prikaz mesečevog reljefa!

Za specijalne prilike

Neka i najobičnije veče u kući izgleda kao specijalna prilika! Ova lampa je esencijalan dodatak svakoj atmosferi, bilo da slavite nešto, bilo da želite da napravite romantičnu večeru u svojoj kući, bilo da samo želite da uživate u filmovima!

USB punjenje

U paketu dobijate i USB kablić za punjenje lampe! Potrebno je svega 2-3 sata da se napuni, a obasjavaće Vam prostoriju neprekidno čitavu noć! Veoma je ekonomična, jer troši minimalnu količinu električne energije i to samo tokom punjenja 

Za svaki enterijer

Uklapa se u svaku prostoriju i ostavlja autentičan pečat! Malih je dimenzija, tako da Vam neće zauzeti puno prostora! Čak i kada ne svetli preko dana, delovaće kao zanimljiv vid dekoracije!

Simboličan poklon

 Obradujte dragu osobu ovim simboličnim i autentičnim poklonom! Namenjena je svim uzrastima – dopašće se i mališanima i odraslima, stoga će svi uživati u prijatnoj atmosferi!

3D lampa u obliku meseca

Kosmički prostor više nije van našeg domašaja! Zanimljivom lampom u obliku meseca unećete zvezdane prostore u svoj dom! Daljinskim upravljačem birate jednu od 16 različitih boja u skladu sa Vašim raspoloženjem! Napunite je 2-3 sata preko USB-a i uživajte u prijatnoj svetlosti tokom noći!

(4.7/5)
1990 rsd 2990 rsd

100% sigurna kupovina 100% sigurna kupovina

Sigurna kupovina
Plaćanje pouzećem
Mogućnost povrata novca u roku 14 dana
Brza isporuka

Tehničke specifikacije

Materijal:

Plastika sa drvenim postoljem

Prečnik:

13cm

Trajanje baterije:

6-8 sati

Zadovoljni kupci

Delivery image

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod iz nekog razloga ne svidi, možete ga vratiti a mi ćemo Vam vratiti novac bez dodatnih pitanja.

100% sigurna kupovina

Mi brinemo da paket stigne sigurno do Vas

Mogućnost povrata novca

U dva koraka možete ostvariti povrat novca

Brza isporuka

Očekujte pakete na Vašoj adresi u roku od 1 do 3 radna dana

Plaćanje pouzećem

Platite tek kada proizvod bude u Vašim rukama